Dr. Haydar Dümen Esnek zar çilesi...
HABERİ PAYLAŞ

Esnek zar çilesi...

Haberin Devamı

Kızlık zarı genç kızların ve erkeklerin en büyük derdi. Kanadı, kanamadı derken kendi kendilerine sıkıntı yaratıyor, boş yere kalp kırıp üzülüyorlar. Gençler, buradan defalarca yazdım; bazı kızlık zarları esnektir, kanamaz. Ancak doğumda yırtılır. Bunu artık aklınızın bir yerine not edin, gereksiz suçlamalardan kaçının, mutluluğun peşine düşün

GÜNÜN SORULARI

Olgun kadınlardan hoşlanıyorum

23 yaşındayım. Ergenlikten bu yana geleceğimi düşündüm ve sadece 2 kere ilişkiye girdim. Olgun kadınlardan hoşlanıyorum. Dünya zevkler ve istekler dünyası, artık isteklerime cevap vermek istiyorum. Aynı zamanda onu evcilleştirmek de istiyorum. Ne dersiniz?

CEVAP Hadi bakalım, benim asker yani görev kaçağı oğlum. 15 yaşında ergenlik, 23 yaşına kadar 2 sefere çıkman yetersiz. Talim ve antrenmanlar da usulüne uygun yapılmalıydı. 8 yılı ikiye bölersek, 4 yılda bir ilişki eder. Yarışa biraz geç de katılsan dert değil. Sana kim dünya zevklerinden uzaklaş, onlara arkanı dön dedi? Yaşamda bu dünya zevkleri olmasaydı sen de ben de olmazdık. Olgun kadınlardan hoşlanıyormuşsun. Olgunun da olgunu, dolgunun da dolgunu vardır. Olgun zamanla erimeye doğru giderse onu yerden toplamak sana kalır. Her meyve mevsiminde yenmeli. Olgun kadın diye umarım annenin yaşındakileri kastetmiyorsundur. Öyleyse ben ona izin vermem. Sen kadında anne şefkati mi arıyorsun? Kolayı var. Kadının hakkını tam ver, ona sevgi ve saygıyla sokul. Sana ananın gösterdiği sevgi ve ilgiden daha fazlasını gösterir. Çünkü her kadın içinde annelik genleri taşır. Ama sen işi gücü kadına bırakıp “Ben de enerjimi yatağa saklayayım” dersen komşunuz Selviye Hanım’ın cadalozluğu az kalır yanında. Bir kızı evcilleştirmek(!) istiyorsan önce sen evcilleşeceksin. Bu arada çorba, salata, zeytinyağlı barbunya yapmayı, tabakları yıkamayı da bileceksin. Yemekler yendi, televizyon izlendi. Geriye ne kaldı? Ortak ürün elde etmek. Haydi yatağa!!!




Penisim itfaiye hortumu gibi

19 yaşındayım. Cinsel organımın boyu itfaiye hortumu gibi uzadıkça uzuyor. 1 yıl önce 15 santimdi, şimdi 18 santim. Bu durum normal mi? RUMUZ: SELVİBOYLU

CEVAP Aslan delikanlım, daha uzar mı bilmem ama itfaiye hortumuna benzetmen kendi özünde tam yerine oturdu. Buna da genellikle ‘Cuk oturdu’ derler. Bu sözcük noktasız ve çentiksiz kullanıldığından bizim de işimize geldi. Çevremizde bazen böyle olur. Bazen bir nokta bile adama kök söktürür. Bir noktadan öküz altında buzağı değil, tosun bile aranır. İtfaiye hortumu ne yapar? Yangının ateşini söndürür. Senin durmadan uzayan organ da onu yapıyor zaten. Ateş söndürüyor. Ne ateşini? Kadını cayır cayır yakan, temeli yüzbinlerce yıllara uzanan soyların devamının aşk ateşini söndürüyor. Hadi iyisin iyi. Yine çanlar senin için çaldı. Burada ayrıca başka bir fark yaşanıyor. Yangın hortumu ateş yerinde kül ve kömür bırakıyor. Ama senin hortum ateşi geçici olarak söndürüyor. Zamanında yetişmezsen bacayı bile sarıyor. Kadın, “Yetiş benim hortumum” diye yalvarıyor. Düzen böyle. Üzen ve üzülenler de öyle. Senin azmanın büyümesi artık durdu. İtfaiye hortumuna benzetme, ona hakaret etme.



* * * * * * * *


Kasılıyorum

2 yıldır evliyim. Ama eşimle birleşme sorunu yaşıyorum. Bendeki kasılmalar nedeniyle olmuyor. Şu an psikoloğa gidiyoruz. Bir şey olacakmış gibi gelmiyor. Yuvamın yıkılmasından çekiniyorum.

CEVAP Değerli okurum, kaçıncı kez yazacağım artık unuttum. Sorunun vajinismus. Kesin çözümü de söyledim. Hem de tek seansta. Daha da fazla yıpranmayın. Bizden söylemesi.



Büyür mü?

Cinsel organım küçük. İlişkiye giremiyorum. Tıbbi yöntemlerle penisimi büyütme imkanı var mı?

CEVAP Değerli okurum, ameliyatla cinsel organ 1-2 santim büyür. Ama boyut vermediğin için bir şey diyemeyeceğim. Bana göre normaldir.



Sapık mıyım?

16 yaşındayım, penisim 16 santim. Günde 2 kere mastürbasyon yapıyorum. Buna rağmen haftada 4-5 gün geceleri boşalma yaşıyorum. Sokaktaki kızları görünce ereksiyon oluyorum. Sapık damgası yemekten korkuyorum. Ne yapabilirim?

CEVAP Değerli okurum, fazla tedirgin olma. Adı üstünde, delikanlısın. Gece boşalmaları senin elinde değil. Ama mastürbasyon elinde. Sayıları arttırma. Mastürbasyonu haftada 3-4’e indir.



Kız beni sevmiyor mu?

17 yaşındayım. Haftada 6-7 kere mastürbasyon yapıyorum. 2 yıldır kız arkadaşım var. Onunla yaşımın gerektirdiği kadar cinsellik yaşamak istiyorum ama buna yanaşmıyor. Acaba beni sevmiyor mu?

CEVAP Değerli okurum, anlattıkların senin kararın. Kız arkadaşının da bir kararı, hayat görüşü ve beklentileri var. Onun zayıf anlarını bularak kullanmaya hakkın yok. Her şeyinle kendini çok iyi tanımladın. Kızın seni sevdiğine ben inanıyorum. Ama evliliği düşündüğünü sanıyorum. Bu nedenle onun duygularına saygı duy. Önünüzde daha uzun yıllar var. Kızın ayaklarını kaydırma.



Fanteziler kuruyorum

15 yaşındayım. Kız arkadaşlarım oldu. Ben onlarla birlikte olmak istiyorum. Dekoltesi olan kadınlarla ilgili fanteziler kuruyorum. Bir abim beni hayat kadınına götürmek istedi ama hastalık kapmaktan korkuyorum.

CEVAP Sevgili okurum, ne diyeyim sana. İnsan olmayı öneriyorum. Daha ne önerebilirim? En büyük rütbeyi sana vermeye çalıştım. Alırsan alırsın, almazsa insanlık mezarını kazarsın. Büyük bir ihtimalle cezaevinde gün sayarsın.



Erken boşalıyorum

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girince erken boşalıyorum. Ne yapayım?

CEVAP Sevgili yavrum, ne yapacaksın? Ben ne dersem onu mu yapacaksın? Sözle peynir gemisi yürüse bu konuda makale yazarım. Bütün Türkiye’yi erken boşalmadan kurtarırım. Erken boşalmanın tedavisi var. Hocan da bu konuda evlilik şartı arar. Anladın mı?



Bozulmuş mudur?

27 yaşındayım. Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Biraz ileri gittik ama kan gelmedi. Zar yırtılsaydı peniste kan olmaz mıydı? Sevgilim ilk kez ilişkiye girdiğini söylüyor. Zarı yırtılmış mıdır?

CEVAP Sevgili okurum, kızlık zarı niye bozulsun? Kaygan bir ortamda girişe uygundu. Biraz da esneyiverdi. Kız doğru söylüyor. Oldu da bitti maşallah. İleride evlenirsiniz inşallah.



Erken boşalıyorum

22 yaşındayım. Erken boşalıyorum, sadece 1-2 dakika sürüyor. Cinselliği düşününce çabuk boşalıyorum, aklıma getirmezsem daha uzun sürüyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP Sevgili okurum, psikolojik, heyecan, antrenmansızlık... Şimdilik hiçbir doktora başvurmayacaksın. Bu konu bir tedavi sürecine bağlı. Varsayalım ki yemek iştahın yok. Doktor da sana iştah şurubunu verdi. Onu deneyeceksin ama ortada yemek yok, aynı bunun gibi. İdaret et, sürekli bir partner bulunca hangi uzmana kafana yatıyorsa ona git.



Bu kadar mı esnek?

20 yaşındayım. Nişanlımla cinsel ilişkiye girdik. İlk iki buluşmamızda canı yanması diye yavaş hareket ettik. Kan gelmedi. Esnek olabileceğini düşündüm. İçimdeki şüphe bitmedi. Yeniden ilişkiye girdik ama kan gelmedi. Penisim epey büyük. Sizce bir zar bu kadar esnek olabilir mi?

CEVAP Değerli okurum, esnek zar o kadar esner ki taaa doğumda yırtılma olur. 1) Esnedi mi esner. 2) Kızlık zarı vajinanın tam girişindedir. Derinlerde sanıp orada aramaya gerek yok.


Ereksiyonu sağlayamıyorum

18 yaşındayım. Cinsel ilişkiye girdiğimde ereksiyon olamıyorum. İlişki yaklaşık 20 dakika sürüyor. Kız arkadaşım sıkılıp gidiyor. Bu duruma üzülüyorum. Bunu yenmek için ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, biraz kendi gelişimesi, olgunlaşması, kendi yolunu bulması için zamana ihtiyacın var. Komplekse girme. Aklını takıp olayı irdeleme ki sistemler dengesine otursun. Şimdilik ben bir sorun görmüyorum.

GÜNÜN SÖZÜ

Rüyalar önce ruhlar alemiyle yorumlanırdı. Bilim bu inancın tsunamisi oldu. H.D.

12

Sıradaki haber yükleniyor...
holder