Bilim - Teknoloji Espor profesyonelleri için geliştirildi
Paylaş
Espor profesyonelleri için geliştirildi

Oyunculara yönelik yüksek performanslı ürünler sunan HyperX, dünya çapında profesyonel espor oyuncularının kullandığı ödüllü iki yeni mekanik klavyesini, yani HyperXAlloy FPS Pro ve HyperXAlloyElite’i duyurdu.

En rekabetçi oyun deneyimi için gereken tüm bileşenleri sunan yeni HyperXAlloy klavyeleri, Cherry MX mekanik anahtarları, aydınlatma efektleri, yüzde yüz anti-ghosting ve sağlam çelik çerçeveleriyle, oyuncuların HyperX ürünlerinden beklediiği yüksek hassasiyeti ve performansı sunuyor.

Tamamen yeni bir tasarıma sahip olan Alloy Elite Mekanik Oyun Klavyesi, HyperX kırmızı LED arka aydınlatma, özel ışıklandırma modlarıyla birlikte loş aydınlatmaya sahip 18 LED’li ışık çubuğu ve önceden belirlenmiş 6 LED efekti içeriyor.

Dayanıklı olması için sağlam bir çelik çerçeveye sahip olan Alloy Elite, özel medya düğmeleri ve büyük bir ses ayarı düğmesinin yanı sıra, parlaklık, ışık efektleri ve oyun modu için hızlı erişim düğmeleriyle geliyor. Alloy Elite ayrıca, bir USB 2.0düz geçiş portuna, HyperX titanyum renkli, dokulu WASD tuşlarına ve tam N-Keyrolloverözelliği içeriyor. Herhangi bir yazılıma ihtiyaç duymayanAlloy Elite, tak-çalıştır özelliğiyle oynamaya hazır bir klavye olarak, oyun esnasında rahatlık sağlamak amacıyla bir de çıkartılabilir bilek desteği sunuyor.

Numerik tuş takımı içermeyen bir oyuncu klavyesi isteyen kullanıcılara yönelik olarak düşünülen yeni HyperXAlloy FPS Mekanik Pro Oyun Klavyesi, mouse hareketi için masaüstü alanını en üst düzeye çıkararak yerden tasarruf sağlayan tasarımıyla, FPS-severlerin oyunculuklarını profesyonel bir seviyeye çıkarmasını sağlıyor.

Kompakt bir boyut tercih eden profesyonel eSport ekipleri ve coşkulu takipçileri için tasarlanan Alloy FPS Pro, klavyesini yanında taşıyanlariçin ideal bir ürün olarak karşımıza çıkıyor.

BilimAdamlarıAkıllıTelefonAyrılıkProblemiNomophobia ‘yıÇözmeyeÇalışıyor

Haberin Devamı