Türkiye (Son Dakika) Esra Erol'un programında şok! Babası öz dayısı çıktı

Esra Erol'un programında şok! Babası öz dayısı çıktı

Paylaş
Esra Erol'un programında şok! Babası öz dayısı çıktı

Esra Erol'un dün yayınlanan programında şok bir gerçek ortaya çıktı. Gerçek ailesini aramak için yayına katılan Hasancan isimli genç, babasının öz dayısı olduğunu ve bu kişinin yıllar önce annesine tecavüz ettiğini öğrendi. Gerçek babasının aslında öz dayısı olduğunu öğrenen genç adam şoka girdi

Dün canlı yayına telefonla bağlanan biyolojik anne, 13-14 yaşlarında, kendime sahip çıkamadım, sana nasıl sahip çıkayım. Sana kapım her zaman açık ama ben lenf kanseriyim. Psikolojim bozuk benim. Babam seni çöpe atmadı. Hastayım gelemem." Dedi.




Henüz 13 yaşında olduğu ve ailenin bu konunun üstünü örtmek için Hasancan'ı evlatlık vermek zorunda kaldığı ortaya çıktı.


ŞOKA GİRDİ


Esra Erol'da gerçeği öğrenen Hasancan "Siz nasıl insanlarsınız, hem sizden hem kendimden utanıyorum" diyerek şokta olduğunu ifade etti. Bunun yanında stüdyoda bulunan seyirciler ve profeyonel konuklar, konuşmakta güçlük çekti.



Çocuk istismarlarının yaşandığı ve devletin harekete geçtiği şu günlerde, 13 yaşındaki bir çocuğa öz ağabeyin tecavüz etmesi akıllara durgunluk getirdi.

Haberin Devamı