Gündem Esrarın şifresi: Bol acılı tantuni

Esrarın şifresi: Bol acılı tantuni

Paylaş
Esrarın şifresi: Bol acılı tantuni

Kadıköy'de tantuni yapan bir restoranda uyuşturucu satıldığı ihbarı polisi harekete geçirdi

Restorana düzenelen baskında 3 kişi gözaltına alındı. Uyuşturucu pazarlamasında "bol acılı tantuni" sözünün şifre olarak kullanıldığı iddia edildi.

Haberin Devamı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Kadıköy'de bir restoranda uyuşturucu satıldığı ihbarı üzerine soruşturma başlattı.

Edinilen bilgiye göre polis, satışın şifreli telefon görüşmeleriyle yapıldığını, bu görüşmeler sonrası teslimatın de müşterilerin istediği adreslere kurye aracılığıyla gönderildiğini belirledi. Şifreli sözcük “Bol acılı tantuni" yi de tespit eden polis aynı yolla bağlantı kurdu.

KURYE UYUŞTURUCUYU POLİSE GETİRDİ

Bir kurye aslında polis olan alıcılara teslim için kapıyı çaldı ve gözaltına alındı. Ardından Narkotik polisi restoranın kapısını çaldı. Burada yapılan aramada 4 paket esrar ele geçirildi. İşyeri sahibi Sabri D. ile birlikte S. D isimli kişi de gözaltına alındı. Sabri D.'nin evinde yapılan aramada da bir miktar esrar bulundu.. Toplam 107 gram esrara el koyan narkotik polisi 3 kişiyi sorgulamak üzere emniyete götürdü.

Haberin Devamı

2 KİŞİ TUTUKLANDI 1 KİŞİ SERBEST

Şüpheliler susma hakkını kullandı. Adliyeye sevk edilen restoran sahibi Sabri D. ile birlikte kurye Gökhan D. tutuklanarak cezaevine gönderildi. S.D ise serbest bırakıldı. Öte yandan söz konusu restoranın bugün normal iş akışını sürdürdüğü öğrenildi.

KOKAİN TUTUKLAMASI

Öte yandan Fatih'te ihbar üzerine bir eve düzenlenen baskında 10 gram kokain ele geçirildi. Gözaltına alınan Gurbet K çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul DHA