Türkiye (Son Dakika) Estetiğini beğenmeyen eşe 75 bin liralık tazminat davası

Estetiğini beğenmeyen eşe 75 bin liralık tazminat davası

Paylaş
Estetiğini beğenmeyen eşe 75 bin liralık tazminat davası

Göğsüne ve kalçasına yaptırdığı estetiği beğenmeyen eşinin kendisine hakaret ettiğini öne süren genç kadın, boşanma davasının yanı sıra 75 bin liralık da tazminat davası açtı

İstanbul Aile Mahkemesine boşanma davası açan Nalan H., vücudunun çeşitli yerlerine estetik yaptırdıktan sonra eşi Akif H.’nin hakaretlerinin çekilmez hal aldığını dilekçesinde şöyle anlattı; Eşim Akif H.’nin de onayını alarak göğüs ve kalça bölgelerime küçük bir operasyonla estetik yaptırdım. İlk zamanlar hoşuna gitti. Göğüslerime biraz dikleştirdiğim halde bana hakaretlerde bulunmaya başladı. Estetiğimde hiçbir problem yoktu. Ben de memnun kalmıştım. Ancak benzetmeleri yüzünden evlilik hayatımızda tartışmalar artarak devam etti. Yatağını bile ayırdı.

Haberin Devamı

'PSİKOLOJİMİ DE BOZDU'

Gazete Vatan'dan Tolga Atar'ın haberine göre; Yaptırdığı estetiği sadece eşinin bildiğini söyleyen Nalan H., “Estetik konusu eşimle aramızda idi. Ama tartışmalar yaşanmaya başladıktan sonra, benim ve kendi ailesi ile ile arkadaş ortamlarında estetik yaptırdığımı herkese söyledi. Herkesin içinde beni alaycı laflar ile beni rencide ediyordu. Psikolojimi de bozdu” diyerek boşanmak istedi. Eşinden toplam 75 bin TL maddi-manevi tazminat talebinde bulunan Nalan H. yaşadığı travmadan dolayı unutkanlık ve ellerinde uyuşma tedavisi için hastane raporu aldığını ilaç tedavisi gördüğünü ileri sürdü.