Ekonomi Eston Şehir Mahallem'de son 100 daire

Eston Şehir Mahallem'de son 100 daire

Paylaş
Eston Şehir Mahallem'de son 100 daire

Polatyol, Bahçeşehir’de inşa ettiği ‘Eston Şehir Mahallem’de yaşamı eylülde başlatıyor. Az katlı binalarıyla dikkat çeken projede son 100 daire kaldı.

Eston Şehir Mahallem’de metrekare fiyatların 344 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değiştiğini söyleyen Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, “Evlerimiz için anında yüzde 15 indirim yapıyoruz. Yüzde 1 peşin ödeme seçeneğinde ise 60 aya 0, 120 aya yüzde 0.45 ve 240 aya yüzde 0.79 faiz oranları uyguluyoruz” dedi.

ÖZEL KLÜBÜ VAR

Bahçeşehir’deki projede ev sahiplerinin komşuluk ilişkilerini güçlendirmek için özel bir klüp tasarlandı. Çocuklar güvenli oyun ve aktivite alanlarında vakit geçirirken, aileler de bu kulüpte vakit geçirebilecek. Burada; TV alanı, fitness salonu, buluşma salonu, yeme içme alanları, sauna, buhar odaları ve açık yüzme havuzu var.

METRONUN YANINDA

Eston Şehir Mahallem evleri, Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Boğaz Köprüsü ve 3. Havalimanı’nı şehre bağlayan yolların üzerinde. Bahçeşehir’e kadar uzanacak metro hattıyla projeden Taksim ve Beşiktaş’a, Marmaray bağlantısıyla da Anadolu Yakası’na rahatça ulaşılabilecek.

Haberin Devamı