Gündem Etek boyunu kendisi kontrol etti

Etek boyunu kendisi kontrol etti

Paylaş
Etek boyunu kendisi kontrol etti

Hayırsever Hakkı Keleşoğlu, İzmir'deki bir törende bu kez eşinin etek boyunu kendisi kontrol etti

Değişik mimarisi ile dikkat çeken Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesini'nin açılış törenine, İzmir Ekonomi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Atilla Sezgin, Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tevfik Balcıoğlu, İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Necip Kalkan, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ve çok sayıda fakülte öğrencisi katıldı.

Kurdele kesim töreninden sonra ise öğrencilerin defilesi yapıldı. Ön sıraya Ekrem Demirtaş'ın yanına son aylarda hayır kurumlarına yaptığı bağışlarla dikkatleri üzerine çeken Hakkı Keleşoğlu de yeni evlendiği genç eşi Hale Keleşoğlu ile oturdu.

"EŞİMİN GÜZEL BACAKLARINI ALTTAN ÇEKMEYİN"

Manisa'da Kızılay'ın bölge toplantısında anidan ayağa kalkan ve "Eşim bana Celal Bayar Üniversitesi'nin düzenlediği bir törende, gazeteciler tarafından kendisinin güzel bacaklarının çekildiğini söyledi.

Bu törende de "Alttan değil üsten çeksinler" diyen Keleşoğlu bu kez tören başlamadan önce yanında oturan eşinin etek boyunu uzun süre kontrol etti.

Defilede öğrenciler kendi tasarımlarını sergiledi. Ekonomi Üniversitesi Güzelsanatlar Fakültesi binası 13 bin metrekare kapalı alan, 8 atölye, 17 stüdyo, 11 laboratuvar, 2 amfi, 2 açık hava amfisi, 6 derslik, 3 seminer odası, 3 toplantı odası, 1 araştırma merkezi, 1 medya odası, 1 çok fonksiyonlu salon, 1 sergi salonu, oturma alanları ve kafeteryadan oluşuyor.

Eray ARPAŞİN/İZMİR (DHA)