Türkiye (Son Dakika) Etek giydirilip kendine ateş ettirmişlerdi, olayla ilgili flaş gelişme...

Etek giydirilip kendine ateş ettirmişlerdi, olayla ilgili flaş gelişme...

Paylaş
Etek giydirilip kendine ateş ettirmişlerdi, olayla ilgili flaş gelişme...

İzmir’de sosyal medyada bir 'suç örgütü lideri ve ailesi hakkında olumsuz paylaşımlarda bulunduğu' gerekçesiyle o kişiler tarafından adama etek giydirilerek zorla kendisine silahla ateş ettirilmişti. Bugün o olayla ilgili bir gelişme yaşandı

İzmir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, sosyal medyada etek giyip silahla kendini yaralayan bir kişinin görüntüsünün paylaşılması üzerine harekete geçti.


HASTANEDEN KAÇTI


Görüntülerin incelenmesi sonucu ekipler, bir suç örgütü lideri ve ailesi hakkında 'olumsuz' paylaşımda bulunan ve söz konusu videoda kendisini yaraladıktan sonra tedavi gördüğü Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden kaçan kişinin T.Z. olduğunu belirlemişti.


9 KİŞİ TUTUKLANDI


Olayla ilgili gözaltına alınan 9 suç örgütü üyesi, adliyeye sevk edildi. Erzincan’dan gelen T.Z’yi etek giydirip Konak ilçesi Gültepe Mahallesi’nde bir futbol sahasına götürdükleri, burada kendi kendini bacağından vurması için zor kullandıkları iddia edilen 9 kişi, çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

(Atakan Şen /İHA)

Haberin Devamı