Magazin 'Europe' Bursa'yı salladı

'Europe' Bursa'yı salladı

Paylaş
'Europe' Bursa'yı salladı

Uluslararası Bursa Festivali'nde konser veren dünyaca ünlü rock grubu Europe fırtına gibi esti. 1980'li yıllarda 'The Final Countdown' adlı şarkıyla dünya listeleri sallayan grubun konserini Halit Ergenç ve oğlu Ali Ergenç de izledi

Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı ( BKSTV) tarafından düzenlenen '54. Uluslararası Bursa Festivali’, bu yıl dünyaca ünlü rock grubu Europe’u ağırladı.

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer31749","31749","201506","31749-316060.jpg","1", "0","Europe Bursa'yı salladı");

Dünya turnesi kapsamında Türkiye’de sadece Bursa’da konser veren Europe, yıllara damgasını vuran hit şarkılarını Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nu hınca hınç dolduran hayranlarıyla birlikte söyledi.



Europe’un konserini izlemek için İstanbul, İzmir, Ankara, Çanakkale, Kocaeli, Balıkesir, Eskişehir, Antalya ve Muğla’dan da hayranları Bursa’ya gelerek, coşkulu konserin tadını doyasıya çıkardı.

HALİT ERGENÇ OĞLUYLA BİRLİKTE İZLEDİ

Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda 3 bin 500’ü aşkın hayranıyla buluşan Europe’un konserini keyifle izleyen hayranları arasında oyuncu Halit Ergenç ile oğlu Ali de vardı.

Europe grubunun vokali Joey Tempest, konserde sevenlerini Türkçe selamladı, şarkılarını hayranlarının yanına giderek söyledi. Efsane müzisyenler; temponun sürekli arttığı konserde, 'The Final Countdown’, 'Carrie’ ve 'Rock The Night’ gibi klasikleriyle 80’li yıllardan bugüne dek yayınlanan parçalarının yanı sıra bu yıl Mart ayında çıkardıkları 'War of Kings’ adlı son albümünün şarkılarını da seslendirdi.

Rock müzik tutkunlarını coşku dolu bir atmosferde buluşturan Europe, Türkiye’de ve Bursa’da gördükleri ilgiden dolayı da çok mutlu olduklarını vurguladı.

DHA