Ekonomi Ev almak isteyenlere güzel haber!

Ev almak isteyenlere güzel haber!

Paylaş
Ev almak isteyenlere güzel haber!

Ekonomiye katkı sunmak ve konut satışlarını canlandırmak amacıyla konutta üçüncü kampanya seferberliği başladı. Kampanya tüketiciye yüzde 25'e varan getiri sağlayacak

15 Temmuz darbe girişimi ardından ekonomide çarkların dönmesine katkı sağlamak ve konut satışlarını artırmak için ard arda iki defa kampanya yapan gayrimenkul sektörü, üçüncü seferberlik adımını da attı. emlak Konut GYO öncülüğünde dün başlayan 'Şimdi Al 2019'da Öde' isimli yeni kampanya seferberliğinde 22 proje yer alacak. Emlak KonutGYO öncülüğünde hayata geçirilen bu 22 projede yüzde 5 peşinatla yapılan alımların ardından taksit ödemeleri Ocak 2019'da başlatılıyor.

Kampanyanın, 2019 yılında başlayacak ödemeleri, getiri oranı, koşullarına bağlı olarak tüketiciye en az yüzde 15, en fazla yüzde 25 oranında indirim olarak döneceği belirtiliyor.

Kampanyanın temelinde yüzde 20 peşin, yüzde 80 banka kredisi kullanımı yer alıyor. Yüzde 5 peşinat ödenen alımlarda kalan yüzde 15'lik kısım teslimde ödenebiliyor. 15 Eylül'de başlayan kampanyanın son günü ise 31 Ekim olacak. Şu anda 5 bankanın dahil olduğu kampanyaya ilerleyen dönemde daha fazla bankanın da katılması bekleniyor.

Peşin alımlarda yüzde 15 indirimin uygulanacağı kampanya kapsamında 22 proje yer alırken, sektördeki pek çok firma da benzer kampanyaları uygulamaya başladı.

'EYLÜL HAREKETLİ GEÇER'


Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Eylül ayında sektörde önemli bir hareketlilik oluşturmayı hedeflediklerini belirterek, tüm sektörde de cazip kampanyaların oluştuğunu dile getirdi. Daha önce yaptığı açıklamalarda konut alımı için mevcut dönemi 'fırsat' olarak yorumlayan Kurum, "Herkesin fedakarlık yaparak geldiği bir dönem söz konusu. Kampanyamız ve firmaların kendi kampanyalarıyla güzle bir süreç oluştu" dedi.

'İLK DEFA SATIŞTA'


Taksitleri 2019 yılına öteleyen kampanya dahilinde yer alan projelerin tüm gelir gruplarına hitap ettiği belirtilirken, kampanyada bulunan projelerin de çeşitli şehirlerde yükseldiğine dikkat çekildi. Kampanyaya dahil olan projeler ve koşullarından bazıları ise şöyle:

Emlak Konut GYO güvencesiyle Kazlıçeşme sahil yolunda hayata geçirilen Büyükyalı'da, Denizkapı etabı lansmana özel kampanyada.

Tahincioğlu da kampanyada Nidapark Kayaşehir ve Nidapark Küçükyalı projeleriyle yer alıyor.

Siyahkalem, KÖY projesinin 3. ve son etabındaki 209 konutu da kampanya ile ilk defa satışa sunuyor.

Başkent Ankara'da Ümitköy'de YP İnşaat tarafından hayata geçirilen Koordinat Çayyolu'nda da dün itibariyle kampanya başladı.

.

Haberin Devamı