Ekonomi Ev hanımına tasarruf dersi

Ev hanımına tasarruf dersi

Paylaş
Ev hanımına tasarruf dersi

Profilo enerji tasarrufu konusunda halkı bilinçlendirmek üzere bir dizi kampanyaya başladı

Dayanıklı ev aletleri alanında faaliyet gösteren Profilo, enerji tasarrufu kampanyası başlattı. Bu kapsamda ‘enerji tasarrufu’ kitapçığı hazırlayan şirket, ev ev dolaşıp elektrikli aletleri daha tasarruflu kullanmayı öğretiyor. Profilo Satış Direktörü Semir Kuseyri, ‘Türkiye enerjisini topluyor’ projesine çok güvendiklerini belirterek bu yöndeki çalışmaları sürdüreceklerini söyledi.

Hane hane dolaşıyor

Kuseyri, “Ev ev dolaşıp enerji tasarrufu hakkında bilgi veriyoruz. Tüketicilerimizi arıyoruz. Onlardan eş dost akraba 10-15 kişi toplamalarını istiyoruz.

Börek ve tatlılarımızla gidiyoruz. İkramlarımızı yapıyoruz. Enerji tasarrufu evde nasıl yapılır, ev aletlerinden aydınlatmaya, şarj aletinden fön makinesine kadar anlatıyoruz. Giderken de anı olarak hediye bırakıyoruz” dedi.

Hedef 6 ayda 3550 kişi

İlk altı ayda 3550 eve ulaşmayı hedeflediklerini söyleyen Kuseyri, “Talep beklediğimizin üstünde geldi. Yıl sonunda 20 bin anneye ulaşacağız” diye konuştu.

Kuseyri, özellikle 10 yıl önce çıkmış olan elektrikli ev aletleri konusunda bilgi vermek istediklerini kaydetti. Değişim kampanyasına da başladıklarını belirten Kuseyri, eski ürünleri 700 liraya saydıklarını söyledi.

700 liraya değişim kampanyası

Kuseyri şöyle konuştu: “Piyasada çok fazla eskimiş cihaz var. Bunlar enerji tüketimini artırıyor. İnsanlar yeni bir ürüne geçtiklerinde enerjiden tasarruf ediyor.

'Eskisini getir, yenisini 700 liraya varan indirimlerle al’ kampanyası kapsamında, bir elektrikli ev eşyası getirene, fırın ve bulaşık makinesini 325, çamaşır makinesini 400 ve buzdolabını 700 lira indirimle satıyoruz.”

Haberin Devamı