Türkiye (Son Dakika) Ev sahibi 'canavar' hırsızı yakaladı

Ev sahibi 'canavar' hırsızı yakaladı

Paylaş
Ev sahibi 'canavar' hırsızı yakaladı

Adana’da "canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme" suçundan 18 yıl 4 ay hapis cezasıyla aranan cezaevi firarisi hükümlü, hırsızlık yaparken yakalandı

Çukurova ilçesi, Toros Mahallesi'ndeki bir apartmanın dördüncü katında ikamet eden Uğur B. uyuduğu sırada içeriden ses gelmesi üzerine kalktığında hırsızla karşılaşıp onu yakalayarak polisi aradı. Kısa sürede olay yerine gelen polis şüpheliyi gözaltına alarak emniyete götürdü.

Zanlı burada isminin Umut B. olduğunu söyledi. Polis zanlının kesin kimliğini belirlemek için çalışma başlatırken, bir taraftan da zanlının üzerinde yaptı. Yapılan aramada para, gözlük ve telefon çıktı. Uğur B. ise evinden eşinin gözlüğünün, cüzdanının, 900 dolarının, 250 lirasının ve sürücü belgesinin çalındığını söyledi.

Bu arada, polis yaptığı çalışmada şüphelinin gerçek isminin Ferit B. (23) olduğunu belirledi. Ferit B. üzerinden yapılan GBT sorgusunda ise şahsın Adana Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 9 Haziran 2010 yılında işlediği "canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme" suçundan 18 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldığı belirlendi. Ayrıca zanlının 9 Haziran 2016 günü cezaevinden firar ettiği belirlendi.

Ferit B. adliyedeki işlemlerinin ardından cezaevine götürüldü.

İHA

Haberin Devamı