Dr. Haydar Dümen Evcilik oyunu sanmayın
HABERİ PAYLAŞ

Evcilik oyunu sanmayın

Haberin Devamı

Evliliği evcilik oyunu gibi düşünmeyin. Erkekler bu konuda sıkıntılı oluyor, her şeyden çabucak sıkılıyorlar. Beyler, eşinizin dediklerine kulaklarınızı tıkamayın. Yatak odası dışında iki iyi arkadaş olmayı başaramazsanız, sadece cinselliği düşünürseniz zararlı çıkarsınız...

BÖYLE SORU YOK!

Neden meni gelmiyor?

18 yaşındayım, sertleşme problemim var. Meni gelmiyor, sadece su akıyor. Günde 4-5 sefer mastürbasyon yapıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, günde 4-5 mastürbasyonu düşünmek bile insana garip geliyor. Akan sıvı zevk suyudur. Zaten bu sayıdaki kullanıma iç sistemler malzeme yetiştiremeyince kıyıdan köşeden kaygan sıvıyı salıveriyorlar. Bu sayıdan şikayet eden sen olduğuna göre, mücadelesini de kendin yapacak, zaferi de sen kazanacaksın.

Bizim bu konuda laftan başka yapabileceğimiz fazla bir şey yok. Ben dahil sana kimsenin yardımı olmayacaktır. Organ senin. Torun bekleyen anan, eşine “Gelinim” diyen baban zamanı gelince de eş isteyen sen olacaksın. İşte reçeten: İrade, irade, irade. İkisini akşam, birini öğlen kullan.

Karım benden çok şikayetçi

2 yıllık evliyim. Eşimle her gün ilişkiye giriyoruz ama çok sert davrandığımı söylüyor ve acı çektiğini belirtiyor. Kendime hakim olamıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Ne yapacaksın değerli okurum? Ben sana meslek sayacağım, orada sertliğini yumuşatacaksın. Gül gibi eşine, “Dokunma bana” diyen çiçeklere yaklaştığın gibi yaklaşacaksın. Evlilik bir tarla, sen çapa, doğacak çocuk ise ikinizin.

İşte mesleklerin; demircilik yapacak, elinde balyozla demirlere şekil verecek, bir şeyler üreteceksin. İstediğin kadar sert vurabilirsin. Ya da davulcu olacaksın, gümlet gümletebildiğin kadar. Yalnız davulu patlatma.

Ya da en iyisi eşini sevecek, sertliğine egemen olacak, sıcak bir somunu okşar gibi tadına vara vara onu içine sindireceksin. Benden bu kadar. Gerisi sana kalsın. Ama ben acır acır eşine acırım.

Günde 2 mastürbasyon zararlı mı?

27 yaşındayım ve bekarım. Sevgilim yok. Her gün günde 2 kere mastürbasyon yapıyorum. Mastürbasyonun ne gibi zararı var? Yüzüm çok çökmüş. Üzerimde hep yorgunluk ve halsizlik var. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Ne diyeceğimi bilemedim. Sevgilin olsa da kızı, kadını cinsellikten bıktırıp soğutacaksın. Üstelik günde 2 mi, 4 mü olur bilinmez. Zaten bu sayıları partnerin de istemez ve kaçar gider. Yüzün sadece mastürbasyondan değil, her işlemin sonunda pişmanlık duyup kendinle hesaplaşmaktan kaynaklanıyor.

Mastürbasyon sayın çok fazla. Evlendiğinde de bu şartlanmaya devam etme ihtimalin var. Kimi zaman kadın bekleyecek, sende de adeta temizlik hastalığı başlayacak, sık sık tuvaleti ziyarete gideceksin. Anladığını sanıyorum, gerisini iradene ısmarlıyorum.

Eşimden ayrılsam mı?

4 yıllık evliyim ve bir çocuğum var. Karımla ilk zamanlarda haftada 3-4 kez ilişkiye giriyorduk. 2-3 aydır birkaç kez olması bile bana işkence gibi gelmeye başladı. Eşimden soğudum. Ayrılmayı düşünüyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kadının bünyesi bu. İsteyerek yapmıyor. Sen biraz azgın tekeyi oynuyor ve doymuyorsun. Ama yapacağın başka bir evlilikte işler senin dediğin gibi olmayacak. Alışmışsın dışarıya bakmaya. Bence kadını bırakma. Bir orta nokta bulmanız gerekir.

Normal mi?

20 yaşındayım. Penisin boyu kaç santim olmalı? Cinsel organım 18 santim, normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, normalin üstünde. Kitaba göre 15 normal yazar. Ama 1-2 santim büyüğü ve küçüğü de normaldir. Yani 10 ile 18 arası normaldir.

Orgazm olamıyorum

3 yıllık evli kadınım. Orgazm olamıyorum. Sürtünme yoluyla sevişirken orgazm oluyorum ama ilişkiye girince olmuyor. Nedenini merak ediyorum.

CEVAP

Değerli okurum, bu kadınların ortak sorunu. Vajinal orgazma geçişi öğreneceksin. Bu bir teknik yöntem ama bunu bir uzmandan öğrenebilirsin.

Meniyle birlikte kan geliyor

19 yaşındayım. Mastürbasyon yaparken menimden kan geliyor. Bu 2-3 defa oldu. Bir de belim ağrıyor. Sizce bunun sebebi ne?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel organın iç yüzeyindeki dokuların kılcal damarlarından gelen bir kanama olduğunu sanıyorum. Ancak her kanamaya dikkat edilmeli. Nerede geliyor diye incelenmeli. Ola ki böbrek ve mesane taşları söz konusudur. Yeniden kanama olduğunda bir üroloji uzmanına başvur.

Kanama başladı

25 yaşında kızım. Hiç ilişkiye girmedim. Yaklaşık 10 gün önce kanamam başladı. Kanama başlamadan 2 gün önce mastürbasyon yapmıştım. Acaba onunla ilgisi var mıdır?

CEVAP

Sevgili okurum, yoktur, telaşlanma.

Fırsatları değerlendiremiyorum

Penisimin çok küçük olduğunu düşünüyorum. Birçok fırsat elime geçiyor ama hiç ilişkiye girmedim. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, boyutunu yazıverseydin de, sana doğru dürüst bir şey söyleseydim.

Kız hamile kalır mı?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımın vajinasına penisim değdi. Bu sırada birtakım salgılar geldiğini fark ettim. Bu olaydan 5 dakika sonra farklı bir yere boşaldım. Bu gelen sıvı kız arkadaşımı hamile bırakabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, genel bir yorum olarak yazıyorum. Kız arkadaşın gebe değil ve gebe kalmadı. Vajina üzerine dışarıdan da meni boşaltılsa kızın gebe kalma ihtimali vardır. Bu konuya dikkat edin.

Evlendiğimde kan gelir mi?

25 yaşında kızım. Mastürbasyon yaparken biraz acı ile birlikte 3-4 damla kan gelmişti. “Kızlık zarın zedelenmiş” dediler. Evlediğimde yine benden kan gelir mi?

CEVAP

Bilemem ki sevgili okurum. Zedelendiğini bile bilemem. Evlendiğinde kan gelebilir de gelmeyebilir de. Dahası bu konuda jinekolojik muayeneden geçsen bile bir oran içinde doktor ile kanın gelip gelemeyeceğini tam bilemez.

Seksten soğuyorum

18 yaşındayım, kızlara bir türlü aşık olamıyorum. İlişkimiz hep seks üzerine oluyor. Bu durum geçici midir? Artık ben aşık olmak istiyorum. Bu tür ilişkiler beni seksten soğutuyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, önce aşkla, seksi karıştırma. Yoksa çorbanın tadı tuzu kalmaz. İşe seksten başlayıp yukarıya yüreğe, beyne çıkmak istersen göbekten yukarı tırmanamaz, orada takılır kalırsın. Tersini yapsan, doğru yoldasın demektir.

İlaç kullansam mı?

27 yaşındayım, erken boşalıyorum. 1 yıllık evliyim. Boşalmam 30 saniye sürüyor. Sizce herhangi bir ilaç kullansam doğru mu? Ne yapacağımı bilemiyorum.

CEVAP

Değerli okurum, bir uzman bu sorununu çözer. Tabii ki ilaç kullanacaksın. Erken boşalmanın tedavisi var. Şimdilik bu kadar.

Kız sekse doymuyor

Yabancı kız arkadaşım var. Sekse bir türlü doymak bilmiyor. Benim de artık halim kalmadı. Terk etsem çare olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, terk edersen kız karalar bağlamaz, belki de sevinir. Keyfine göre, dengini bulmaya çalışır. Sen kızla olan ilişkini bitirmek istiyorsan bildiğini oku.


GÜNÜN SÖZÜ

Çığ ne kadar güçlü de olsa, doruklardan düşünce bir daha oraya çıkamaz. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder