Dünya Evde de skandal

Evde de skandal

Paylaş
Evde de skandal

Beyaz Saray’da son günlerde kopan ve Özel Kalem Müdürü’nün değişmesine kadar varan skandalın başaktörlerinden Beyaz Saray İletişim Direktörü Anthony Scaramucci geçtiğimiz hafta doğum yapan eşi Deidre Ball ile boşanma sürecinde

Deidre’ın basına yansıyan son fotoğraflarında yüzük takmadığı göze çarptı. Boşanma davasını da Deidre açtı.

OĞLUNU GÖRMEYE GİTMEDİ


Deidre’ın avukatı, boşanma davasının Scaramucci’nin siyasete girmesi nedeniyle olduğu iddialarını reddetti. Bu arada Anthony Scaramucci, pazartesi günü doğan oğlunu cuma gecesine kadar görmeye gitmedi. Page Six sitesine konuşan bir kaynak Scaramucci’nin eşine ‘zeki olmadığını, aynı seviyede olmadıklarını’ söylediğini anlattı.

YÜZÜĞÜ ÇIKARDI


Yeni doğum yapan ve kendisine hakaretler ettiği öne sürülen eşine boşanma davası açan Deidre Ball, Amerika gündeminde ilk sıralara oturdu.

KÜFÜRBAZ İLETİŞİMCİ


Yeni İletişim Direktörü Anthony Scaramucci, ayağının tozuyla önce New Yorker dergisine ardından da CNN televizyonuna Beyaz Saray’dan basına yapılan sızıntılar konusunda Reince Priebus’u zan altında bırakan açıklamalarda bulunmuştu. Washington hafta başından bu yana Scaramucci’nin Priebus için kullandığı ‘kahrolası paranoyak bir şizofren’ sözlerini ve Beyaz Saray stratejisti Steve Bannon’a yönelik küfürlü ifadelerini tartışıyor.

İSTİFALAR GELDİ


Reince Priebus, Başkan Trump’ın isteği üzerine görevinden ayrıldığını açıkladı. Scaramucci’nin Washington’ın siyasi kültürünü alt üst eden bir üslupla Priebus’u hedef alabilmesinin arkasında bizzat Başkan’ın olduğu yorumları yapılıyordu.

Çok geçmeden Beyaz Saray Sözcüsü Sean Spicer da istifa etti. Spicer’ın, ABD Başkanı Donald Trump’ın iletişim dairesinin başına getirdiği finansçı Anthony Scaramucci’den rahatsız olduğu için istifa ettiğini öne sürüldü.


Haberin Devamı