Gündem Evde facia

Evde facia

Paylaş
Evde facia

Antalya'da 3 yaşındaki Yunus Gökçe, yazlıkta ranzanın üzerinde zıplarken jaluzinin ipi boynuna dolandı. Dengesini kaybedip ranzadan düşen Yunus, ipe asılı kalıp öldü

ANNE-BABA MAÇ İZLİYORDU

Haberin Devamı

Antalya’da döviz bürosu sahibi Salih Gökçe ve eşi Elmas Gökçe geçen cumartesi çocukları 3 yaşındaki Yunus ve 9 yaşındaki Çağatay’ı da alıp Kepez’deki yazlıklarına gitti. Pazar akşamı anne ve baba salonda Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini izlerken, Çağatay ile Yunus üst kattaki odalarındaydı.

Çağatay, bilgisayar oyununa dalmıştı. Yunus ranzanın üstünde zıplıyordu. Bu sırada penceredeki jaluzinin (iple aşağı yukarı hareket ettirilen şerit perde) ipi Yunus’un boynuna dolandı.

YUNUS’UN SESİ DE ÇIKMADI

Yunus, boynundaki ipten kurtulmak isterken dengesini kaybetti ve ranzadan düşerek ipe asılı kaldı. İp boynunu sıktığı için ses de çıkaramayan Yunus çırpına çırpına öldü.

Oyuna dalmış olan ağabeyi Çağatay, dakikalar sonra kardeşini ipe asılı durumda görünce anne ve babasını yardıma çağırdı. Anne-baba Yunus’u hemen hastaneye götürdü. Doktorlar Yunus’un boğularak öldüğünü belirledi. Anne Elmas Gökçe’nin 4 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Soner KOCAER/DHA