Gündem Eve gelen polise kapıyı hırsız açtı

Eve gelen polise kapıyı hırsız açtı

Paylaş
Eve gelen polise kapıyı hırsız açtı

Antalya'nın Aksu İlçesi'nde bir eve hırsız girdiği ihbarını alan polis evin etrafını sardıktan sonra kapıyı çaldı, kapıyı hırsız açtı

Aksu İlçesi Altıntaş Mahallesi Öz Karakoyunlu Caddesi üzerinde bulunan evde meydana gelen olayda, mahalle sakinleri, ev sahibi Hamide Zengin'in evde olmadığını ancak camının açık olduğunu ve içeride birinin gezdiğini gördüklerini söyleyerek polise ihbarda bulundu.

Harekete geçen Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri hemen verilen adrese giderek şüpheli M.K.'nın içeride olma ihtimaline karşılık evin etrafında önlem aldı.

Bu sırada bir polis memuru da kapıyı çaldı. Kısa süre sonra kapıyı M.K. açtı. Evin kendisine ait olduğunu söyleyen kişi, herhangi bir şüpheli durum fark etmediğini söyledi.

Polisler evi kontrol etmek isteyince korkan M.K., önce evin içine kaçtı ardından da camdan atlayarak izini kaybettirmek istedi. Ancak dışarıda bekleyen diğer polisler, M.K.'yı yakalayarak gözaltına aldı.

M.K.'nın hırsızlık yapmak için camı zorlayarak açtığı ve eve girdiği belirlendi. Şüohelinin üzerinde yapılan aramada ise ev sahibine ait cep telefonu bulundu.

Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen M.K., nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Soner KOCAER/ANTALYA (DHA)