Gündem Eve giren hırsızlar bıçakladı

Eve giren hırsızlar bıçakladı

Paylaş
Eve giren hırsızlar bıçakladı

Üsküdar'da hırsızlık amacıyla bir eve giren iki kişi, evde bulunan Muhammet Dursun'u (18) bıçakla yaralayarak kaçtı. Hastanede tedaviye alınan Dursun'un hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi

Murat Reis Mahallesi Allame Caddesi Numara 47’de bulunan Köşem Apartmanı’nda bugün saat 12.30 sularında meydana gelen olay şöyle gelişti: Binanın dördüncü katında bulunan daireye kapıyı açarak giren kimliği belirsiz iki kişi, bir süreden beri işsiz olduğu için evden çıkmayan Muhammet Dursun ile karşı karşıya geldi. Paniğe kapılan şüpheliler ile Dursun arasında kavga çıktı.

Haberin Devamı

BIÇAKLA SALDIRDILAR

Yanlarında getirdikleri bıçaklarla Dursun’u karnından ve sırtından bıçaklayan saldırganlar, daha sonra kaçarak izlerini kaybettirdi. Apartman sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine önce 112 Hızır Acil ekipleri daha sonra da Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polisler geldi.
Vücudunda çok sayıda kesik olduğu belirlenen Muhammet Dursun, ilk müdahalenin yapılmasının ardından ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildi. Burada tedaviye alınan Dursun’un hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı.

EVDE PARMAK İZİ ARANDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı uzman ekipler, dairenin kapısında ve içinde detaylı parmak izi incelemesi yaptı. Hırsızların yakalanması için yakın çevrede çalışma başlatıldı.

Haberin Devamı

Haluk ATALAY / İSTANBUL, (DHA)