Türkiye (Son Dakika) Eve kurşun yağdırdılar!

Eve kurşun yağdırdılar!

Paylaş
Eve kurşun yağdırdılar!

İzmir'in Konak ilçesinde pompalı tüfekle bir eve ateş edilmesi sonucu 2 kişi, ardından çıkan kavgada da 1 kişi yaralandı

Dün akşam saatlerinde Kuruçay Mahallesi 1183 Sokak’taki bir evin önüne gelen kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler otomobilden inerek pompalı tüfekle ateş etti, aracı bırakıp kaçtı.

Haberin Devamı

Evin duvarından seken saçmalar Nuran Ecelioğlu (53) ile Selma Görgülü’ye (57) isabet etti. Yaralılar, sağlık ekiplerince Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Bu arada, aralarında düşmanlık olduğu iddia edilen yaralı yakınları ile olayı gerçekleştirdiği ileri sürülen kişinin yakınları arasında silahlı kavga çıktı.

Kavgada, vücuduna saçma isabet eden Serdar Dağdelen (39) yaralandı. Dağdelen, aynı hastanede tedavi altına alındı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibiyle Çevik Kuvvet ve Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) sevk edildi.

Polis ekipleri kavgaya müdahale ederek iki grubu ayırdı. Sokakta geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Haberin Devamı

AA