Türkiye (Son Dakika) 'Evi neden temizlemedin' kurşunu!

'Evi neden temizlemedin' kurşunu!

Paylaş
'Evi neden temizlemedin' kurşunu!

Gaziantep'te, cezaevinden yeni çıktığı belirtilen Mesut K., evi temizlemediği için tartıştığı eşi Çiğdem K.'yı tabancayla bacağından yaraladı. Karı- koca arasında yaşanan arbede sırasında tabanca ateş aldı ve Mesut K. da bacağından yaralandı

Cezaevinden geçen cuma günü çıkan 25 yaşındaki Mesut K., evi temizlemediği gerekçesiyle eşi 22 yaşındaki Çiğdem K. ile tartıştı. İddiaya göre tartışmanın büyümesi üzerine Mesut K., yanındaki tabancayla eşi Çiğdem'in bacağına ateş ederek yaraladı. Çiğdem K. yaşadığı acıyla kocasının elindeki tabancayı almaya çalışırken, bu sırada ateş alan tabancadan çıkan kurşun Mesut K.'nın bacağına saplandı.

Silah seslerini duyan komşuların haber vermesiyle olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan çift ambulansla Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne götürdü. Tedavisine başlanılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Polisler tarafından yapılan araştırmada ise, çiftin farklı suçlardan çok sayıda sabıkası olduğu belirlendi.

Eyyüp BURUN/GAZİANTEP, (DHA)

Haberin Devamı