Gündem Evinde 3 metrelik piton besliyor

Evinde 3 metrelik piton besliyor

Paylaş
Evinde 3 metrelik piton besliyor

Konya'nın Seydişehir İlçesi'nde 23 yaşındaki Mürüvvet Göktaş'ın evinde beslediği 3 metrelik Hint pitonunu görenler şaşkına dönüyor

Yenicami Mahallesi’nde yaşayan Mürüvvet Göktaş, evlerinde Hint cinsi piton yılanı besliyor.

Adını "Şila" koyduğu piton yılanına kendi çocuğu gibi baktığını ifade eden Mürüvvet Göktaş, albino cinsi Hint pitonunun 3 metre boyunda olduğunu, bu yılanla 3 yıldır aynı evde yaşadıklarını belirtti.

"Şila"yı ayda bir kez fare, bıldırcın, tavuk gibi canlılarla beslediğini anlatan Göktaş, şunları kaydetti: "Yılan çocukluğumdan beri sevdiğim bir hayvan. Havyanlar içinde en çok yılanı seviyorum.

Diğer hayvanlara göre daha sempatik geliyor. Bu yılanlarımdan en küçüğü. Bundan başka 5 yılanım daha var. Onları da Marmaris’teki evimde besliyorum.

BEBEK GİBİYMİŞ!

Onlardan en büyüğü 6 metre boyunda. Bugüne kadar bana karşı hiçbir saldırısı ya da ısırması olmadı. Negatif ve pozitif enerjiyi fark eden bir hayvan. Kötü sevmeleri hissediyor ve tepki veriyor.

Her hayvan sevmeyi okşamayı anlar. İnsanlar gibi anlıyor sevmeyi. Ben bunları bir bebek gibi seviyorum. Bebek gibi sıkıyorum onları. Bahar aylarında biraz daha gergin oluyorlar. En sakin dönemleri yaz mevsimleri oluyor. Çünkü sıcağı seven bir hayvan. Kışın stresli oluyorlar. Mesela şu an çıldırmış durumda."