Türkiye (Son Dakika) Evine girdi, gasp edip tecavüze kalktı!

Evine girdi, gasp edip tecavüze kalktı!

Paylaş
Evine girdi, gasp edip tecavüze kalktı!

Antalya'nın Kaş İlçesi'nde girdiği evde 30 yaşındaki Gaye N.S.'ye cinsel tacizde bulunup ziynet eşyaları ve parasını gasp ettiği öne sürülen 17 yaşındaki Halil K. yakalandı. Halil K., mahkemece tutuklandı

Antalya’da özel bir bankada çalışan Gaye N.S., 23 Ocak’ta hafta sonu tatili için Kaş’a bağlı Kalkan Mahallesi’ne geldi. Kadın arkadaşıyla restoranda yemek yiyen Gaye N.S., saat 19.30 sıralarında kiraladığı eve gitmek üzere taksiyle restorandan ayrıldı.

Bu sırada Gaye N.S.’yi restoranda takip ettiği belirlenen Halil K. da motosikletiyle peşinden gitti. Kadının eve girmesinden kısa süre sonra kapıyı çalan Halil K., iddiaya göre zorla içeri girdi. Gaye N.S.’yi ölümle tehdit ederek ziynet eşyaları ve bir miktar parasını alan Halil K., daha sonra cinsel saldırıya yeltendi. Kadının bağrışları üzerine kaçan Halil K., izini kaybettirdi.

Olayın ardından Kaş ve Kalkan Jandarma ekipleri, çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Motosiklet tamircileriyle de görüşen jandarma, şüphelinin Halil K. olduğunu belirledi. Şüpheli, Kalkan’a bağlı Yeşilköy Mahallesi’nde operasyonla yakalandı. Sorgusunda suçunu itiraf eden Halil K., mahkemece tutuklandı.

Haberin Devamı