Türkiye (Son Dakika) Evine giren hırsızı kapı önünde vurdu

Evine giren hırsızı kapı önünde vurdu

Paylaş
Evine giren hırsızı kapı önünde vurdu

Adana'da evin kapısını açıp içeri giren hırsız ev sahibine tabanca çekmeye çalışırken ev sahibi tarafından vurularak öldürüldü

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Mıdık Mahallesi 11130 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, Almanya’da çalışan Sezai Y. izin alarak Adana’ya gelip Mıdık Mahallesi’ndeki kardeşi Hasan Y.’nin yanında kalmaya başladı. Saat 17.30 sıralarında ise dubleks evin üst katında iki kardeş televizyon seyrederken aşağı kapıdan sesler gelmeye başladı. Kardeşler "hırsız olabilir" diyerek aşağı bakmaya gitti.

Haberin Devamı

SİLAHI KAZAĞINA TAKILDI

Bu arada Sezai Y. yanına pompalı tüfeği de aldı. Hırsız da kapıyı açıp içeri girdi. Hırsız ile kardeşler kapının ağzında karşılaştı. Hırsız iki kardeşi görünce belindeki tabancayı çıkarıp sıkmak istedi ancak kazağına takıldığı için tabancasını çıkartamadı. Bu arada Sezai Y.’de hırsız silah çektiği için tüfeğini ateşleyerek kaçmaya çalışan hırsızı vurdu. Vurulan hırsız kapının önüne düştü. Hırsızın kapıyı açtığı anahtarda elinde kaldı. Ev sahipleri hemen olay yerine ambulans çağırdı. Sağlık ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek hırsıza müdahale etti ancak zanlının hayatını kaybettiğini belirledi.

KARDEŞİNE "SEN ÜSTLEN" DEDİ

Bunun üzerine Sezai Y. kardeşine "Benim Almanya’ya gitmem lazım sen bu olayı üstlen ben sana bakarım" dedi. Bunun üzerine Hasan Y. olay yerine gelen polis ekiplerine "hırsızı ben vurdum" diyerek teslim oldu. Ancak polis yaptığı araştırmada hırsızı Hasan Y.’nin değil Sezai Y.’nin vurduğunu belirledi. Bunun üzerine çapraz sorguya alınan kardeşler hırsızı vuran gerçek kişiyi söylemek zorunda kaldı. İki kardeşinde sorgusu hala devam ediyor. Polis üzerinden kimlik çıkmayan hırsızın ismini belirlemek için çalışma başlattı. Bu arada olay yerinde inceleme yaparken hırsızın telefonu çaldı. Polisin olayla ilgili çalışması devam ederken hırsızın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Haberin Devamı

İHA