Türkiye (Son Dakika) Evini soymaya gelen hırsızla yatak odasında göz göze geldi!

Evini soymaya gelen hırsızla yatak odasında göz göze geldi!

Paylaş
Evini soymaya gelen hırsızla yatak odasında göz göze geldi!

İstanbul'da bankacı çift iki çocuklarıyla derin uykudaydı. Hırsızlar burunlarının uçlarına kadar geldi. İki çocuk annesi kadın bebeğiyle uyurken yatak odasına giren hırsızı gecenin karanlığında fark etti. İşte o an evde korku dolu anlar yaşandı. İlk şoku atlatsalar da ev sahipleri uzun süre kendilerine gelemedi!

İstanbul'da 15 yıllık evli bankacı çift evdeki bakıcı için güvenlik kamerası sistemi kurdu. Ama o kameraya hırsızlar yakalandı.

Uğur Poyrazoğlu o gece salonda uyuyordu. Hırsızlar önce onun yanına geldi. Cep telefonunu ve saati çaldılar. Sonra diğer odalara yöneldiler.

YATAK ODASINDA HIRSIZLA GÖZ GÖZE GELDİ


İkinci hırsız koridorda içinde para ve ziynet eşyası olan çantayı aldı. Elinde fenerle kızıyla uyuyan Şebnem Poyrazoğlu'nun yatak odasına yöneldi. El feneriyle odayı kontrol etti. Şebnem Poyrazoğlu bir an uyanınınca hırsızla göz göze geldi. Hırsız odasına girdiği kadının uyandığını fark etmedi. Şebnem Poyrazoğlu 'Hırsız var' diye bağırıncca hırsızlar hızla kapıya doğru koştu.

YATAĞINDAN FIRLADI AMA ARTIK ÇOK GEÇTİ!


O anlarda yatağından fırlayan Uğur Poyrazoğlu da hırsızların peşinden koştu ama 3 kişi oldukları belirlenen hırsızlar çoktan kaçmıştı. Hırsızlar her yerde aranıyor.

Haberin Devamı