Magazin Evlat Kokusu finalde duygusal veda

Evlat Kokusu finalde duygusal veda

Paylaş
Evlat Kokusu finalde duygusal veda

Kanal D dizilerinden Evlat Kokusu final yaptı. Dram türündeki dizinin son bölümünde Zümrüt, Çınar'ın gerçek annesinin Zeyno olduğunu itiraf etti. İşte detaylar...

Evlat Kokusu 9.bölümüyle final yaptı.

Peki Evlat Kokusu final bölümünde neler oldu? İşte detaylar...

Çınar yıllardır bilmediği büyük gerçekle yüzleşmek zorunda kaldı. Son olarak mahkeme kararı ile haftada bir gün oğlu Çınar'ı görmeye hak kazanan Zeyno, onu tamamen Akbaş Ailesi'nden almak için uğraştı.

Bu arada Çınar'a da artık gerçekleri açıklama zamanı da geldi. Bunu yapacak tek kişi ise Çınar'ın en çok güvendiği ve annesi bildiği Zümrüt oldu.


ZÜMRÜT GERÇEĞİ AÇIKLADI!


Zümrüt, Çınar'ın gerçek annesinin Zeyno olduğunu açıkladı. Bu gerçek karşısında şok olan Çınar, bunu kabullenmek istemedi.

Durumlardan haberdar olan Ela da Çınar'la bir veda konuşması yaptı. İki kardeş arasında geçen bu duygusal konuşma herkesi gözyaşlarına boğdu.

Çınar kendisini almaya gelen Zeyno’ya da büyük tepki gösterdi. Zeyno, Çınar ile yeni bir hayat kurmaya çalışsa da bu hiç de kolay olmadı.

Öte yandan Zeyno ve Aslan arasındaki yakınlaşma da gözle görülür bir hal almaya başladı. Zeyno'ya başından beri destek olan ve daima onun yanında duran Aslan, ona duyguları olduğunu fark etti.

Haberin Devamı