Yaşam Evlatlık kızı öz annesini bulunca sokakta kaldı

Evlatlık kızı öz annesini bulunca sokakta kaldı

Paylaş
Evlatlık kızı öz annesini bulunca sokakta kaldı

İzmir’de yaşayan 60 yaşındaki kanser hastası Mücella Kaplan, evlatlık kızının öz annesini bulduğu için kendisine bakmadığını iddia ederek 15 gündür devlet hastanesinin acil servis bölümünde kaldığını öne sürdü

İzmir'de yaşayan 60 yaşındaki Mücella Kaplan, iddiaya göre eşinden ayrılmadan önce ve maddi durumu iyiyken 8 aylık bir kız çocuğu evlat edindi.

Yıllarca evlatlık kızına bakan Kaplan'ın durumu, eşinden ayrılınca bozuldu. Bu sırada 19 yaşına gelen evlatlık kızı da garson olarak çalışarak evin geçimini sağladı.


KIZI ÖZ ANNESİNİ BULUNCA EVDEN AYRILDI


Kaplan'ın iddiasına göre, evlatlık kızı yıllar sonra öz annesini bulunca evden ayrıldı. Meme kanseri olan Kaplan, ev kirasını ödeyecek gücü olmadığı için evden çıkmak zorunda kaldı. Mücella Kaplan, 15 gündür bir devlet hastanesinin acil servis bölümünde kalıyor.


"MENDİL SATAR YİNE KİRAMI VERİRİM"


Aile ve Sosyal Politikalar İzmir İl Müdürlüğü'nün kendisini sığınma evine yönlendirdiğini ancak hasta olduğu için tek başına bir odalı evde yaşamak istediğini belirten Kaplan, "Bazı kadınlar huzursuz oldukları için psikolojimin daha da bozulmaması adına sığınma evinde kalmak istemedim. Şuanda hastanenin bekleme salonunda kalıyorum. Benim gibi 15-20 kişi daha gece burada kalıyor. Benim istediğim huzurla yaşayacağım tek bir oda. Kiralık ev tutsalar, mendil satar yine kira veririm ancak şimdi durumum yok" dedi.

Haberin Devamı