Gündem Evlenmek için kaçırdı, fuhuşa zorladı

Evlenmek için kaçırdı, fuhuşa zorladı

Paylaş
Evlenmek için kaçırdı, fuhuşa zorladı

Afyonkarahisar'dan evlenme vaadiyle kaçırdığı ilköğretim öğrencisi 14 yaşındaki E.E.'yi, para karşılığı erkeklere pazarlamaya çalıştığı iddiasıyla gözaltına alınan A.A. tutuklandı

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi, Akharım Beldesi'nde yaşayan A.A., iddiaya göre, bu yıl ilköğretim 8'nci sınıfa devam edecek olan E.E.'yi kendine aşık etti. A.A., evlenme vaadiyle kandırdığı kızı, bir ay önce kaçırıp, Denizli'ye getirdi.

Dokuzkavaklar Mahallesi'nde ev kiralayan A.A., E.E. ile birlikte yaşamaya başladı. Ancak paraları bitince A.A., kızı erkeklere pazarlamak istedi. A.A., buna karşı çıkan E.E.'yi zorlayıp, ikna etti.

A.A., dün akşam, aynı mahalledeki, daha önceden tanıdığı bir arkadaşına küçük kızı gösterip, para karşılığı ilişkiye girmesini telif etti. A.A.'nın bu teklifini kabul eden arkadaşı, daha sonra polisi arayıp, “Küçük yaştaki bir kızı pazarlıyorlar” diyerek, ihbarda bulundu.

İhbarı değerlendiren Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, harekete geçerek A.A.'yı gözaltına aldı. Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'nde ifadesine başvurulan E.E., “O'na aşık oldum. Evleneceğini söyledi. İnandım, kaçtım.

Parası bitince önce kameralı cep telefonumu zorla alarak sattı. Ardından da erkeklere satmak istedi. Zorla başka erkeklere satmaya çalışırken, karşıma çıkan ilk kişinin vicdan sahibi bir insan olmasından dolayı kurtuldum. A.A.'dan şikayetçiyim” dedi.

E.E'nin babası T.E. de, Denizli'ye gelerek, A.A hakkında suç duyurusunda bulundu. A.A. işlemlerinin ardından, sevk edildiği adliyede tutuklandı. E.E. ise ailesine teslim edildi.

Ferah IŞIK/DENİZLİ (DHA)