Gündem Evlenmekten vazgeçen sevgilisini öldürdü

Evlenmekten vazgeçen sevgilisini öldürdü

Paylaş
Evlenmekten vazgeçen sevgilisini öldürdü

Samsun'da 36 yaşındaki Serpil Şen'i bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle hakim karşısına çıkan 22 yaşındaki Şenol Akpınar, pişman olduğunu söyledi

İlkadım İlçesi’nde oturan Şenol Akpınar, 2 yıl önce aynı pasta fırınında çalışırken tanışıp arkadaş olduğu eşinden boşanmış 2 çocuk annesi Serpil Şen ile ilişki yaşamaya başladı. 2 yıl süren ilişkinin ardından çift evlenmeye karar verdi.

Düğün için para kazanmak amacıyla Siirt’e giderek yaklaşık 1 yıl inşaatlerde çalışan Şenol Akpınar, bu süre içerisinde de sevgilisine düğün alışverişi yapması için toplam 4 bin TL gönderdi. 6 ay önce Samsun’a dönen Şenol Akpınar, 2 çocuk annesi sevgilisinin evine gitti.

Burada çıkan tartışma sırasında Serpil Şen’i bıçaklayarak öldürdü. Boğuşma sırasında kendisi de kolundan yaralandı. Olayın ardından soruşturma başlatan polis, şüpheliyi tedavi için gittiği Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi acil servisinde yakaladı.

‘PARALARI YENİ SEVGİLİMLE YEDİM’

Samsun 2’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘cinayet’ suçundan ömürboyu hapis cezası istemiyle yargılanan Şenol Akpınar savunmasında pişman olduğunu söyledi.

Serpil Şen ile evlenmek için hazırlık yaptıklarını dile getiren Akpınar şunları anlattı: “Fırında birlikte çalışırken arkadaş olduk. Aramızda gönül ilişkisi başladı.

Fırından kazandığım para yetmeyince Siirt’e giderek inşaatlarda çalışmaya başladım. Bu süre içinde benden para istedi. Ve kendisine toplam 4 bin TL gönderdim.

Ocak ayında Samsun’a geri döndüm. Olaydan bir gün önce beni arayarak konuşmak istediğini söyleyip evine çağırdı. Sabah olunca evine gittim.

Camda bekliyordu. Babasının evde olduğunu ve pazara gittiği zaman gelmemi söyleyerek zaman geçirmemi istedi. Bir süre sonra babası pazara gidince ben de eve gittim.

Konuşurken, başkasına aşık olduğunu ve benimle evlenmekten vazgeçtiğini, gönderdiğim paraları da sevgilisiyle yediklerini söyledi. Bu söz üzerine kendimi kaybetmişim.” Mahkeme heyeti, gelmeyen tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN (DHA)