Magazin Evli erkekle aşk yaşadı

Evli erkekle aşk yaşadı

Paylaş
Evli erkekle aşk yaşadı

Bülent Ersoy'un Hülya Avşar'a cevabı ağır oldu

‘KENDİ YAŞAM TARZINA BAKSIN’

Haberin Devamı

Hülya Avşar, Habertürk’te önceki gece yayınlanan programında Bülent Ersoy’u hiç sevmediğini itiraf etmiş, “Sanatı da beni ilgilendirmiyor” demişti. Bülent Ersoy’un, Avşar’a cevabı sert oldu.

İşte Ersoy’un dün yaptığı şok açıklamalar: “Toplumun örf ve adetinden bahsedecek kişi önce kendi yaşam tarzına bakmalı. Hülya Avşar hanımefendi, genç bir kızı olduğu halde nikahsız beraberliğe pirim veren, yıllar önce evli erkekle birlikte yaşayıp, onların aile düzenlerini bozmaktan hiç rahatsız olmayan bir ruh yapısı ve ahlak anlayışına sahip. Yasak aşk yaşamayı anneliğine sindirebilecek bir kişilik”.

AVŞAR'A SİVRİSİNEK BENZETMESİ

Bülent Ersoy, Hülya Avşar’ın 1 yıl önce vefat eden annesi Emral Avşar için de şunları söyledi: Emral hanımefendinin durumu zaten malumdu. 60 küsur yaşında bir hanımefendi, 27 yaşında bir beyle nikahsız yaşıyordu. Avşar ayrıca sanatsal anlamda beni kritik edemez. Bülent Ersoy olarak Ağrı Dağı’nın 5165 metre yüksekliğindeki en sivri ucuna oturmuşum. Bacaklarımı sallayıp zirvenin keyfini yaşıyorum. Dağ eteklerinde uçuşan sivri sineklerin çıkardıkları vızıltıları duymuyorum.

Haberin Devamı

Bu arada Ersoy bu sözlerin ardından sabaha karşı rahatsızlandı. Böbrek enfeksiyonu ve hipertansiyon şikayetiyle JFK Hospital İstanbul’a kaldırılan Ersoy 2 gün sonra taburcu olacak.