Gündem Evli polis karakolda cinnet geçirdi

Evli polis karakolda cinnet geçirdi

Paylaş
Evli polis karakolda cinnet geçirdi

İzmir'in Bornova İlçesi'ndeki Polis Amirliği'nde görevli evli polis memuru Ayhan Kırımlı, kız arkadaşını vurduktan sonra intihar etti

Olay, saat 20.15 sıralarında Bornova Polis Merkez Amirliği'nde meydana geldi. Burada görev yapan 15 yıllık polis memuru Ayhan Kırımlı, izinli gününde 2.5 yıldır ilişki yaşadığı Kader Yenyıl'ın kendisini şikayet etmek için karakola geldiğini öğrenince arkasından geldi.

Evli, çocuk sahibi olduğu öğrenilin Kırımlı, iddiaya göre ilişkisini sona erdirmek isteyen Yenyıl'ın kendisini şikayet edeceğini düşünerek tartışmaya başladı.

Tartışma sırasında cinnet geçiren Kırımlı, belinden çıkardığı tabancası ile meslektaşlarının gözleri önünde Yenyıl'ı göğsünden vurdu. Kader Yenyıl kanlar içerisinde yere yığılırken Kırımlı ise bu kez şakağına dayadığı tabancayı ateşledi.

Polis memurlarını şok eden olaydan sonra karakola gelen sağlık ekiplerinin yaptıkları incelemede polis memuru Kırımlı'nın yaşamını yitirdiği anlaşılırken, ağır yaralı olduğu belirlenen Kader Yenyıl ise ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Nöbetçi Savcı Kırımlı'nın cenazesinin bulunduğu karakolda incelemelerini sürndürüyor.

Turaç TOP/İZMİR (DHA)