Mehmet Coşkundeniz Evliliği gösteren 10 işaret
HABERİ PAYLAŞ

Evliliği gösteren 10 işaret

Haberin Devamı

Bahar geliyor, evlilik mevsimi de yaklaşıyor. Sizin ilişkiniz ne durumda acaba? Öyle olduğu yerde sayıyor mu yoksa evliliğe doğru bir gidiş var mı? Bu 10 maddeyi onaylıyorsanız, kendinizi müstakbel evli sayabilirsiniz.

1 - ORTAK PAYLAŞIM ARTMIŞTIR

Sizinle olabildiğince fazla zaman geçiriyordur. Birlikte yapmaktan hoşlandığınız şeyler için çaba gösteriyordur. Dışarıda zaman geçirirken sizden ve ilişkinizden söz edip, yaşadıklarınızı anıyordur. Bu zamanı kaliteli geçirmeye özen gösteriyor, sizi mutlu etmek için vargücüyle uğraşıyordur.

2 - FLÖRT ETMEKTEN KAÇINMIYORDUR

Küçük hediyeler, aşk mesajları, özlem dolu emailler... Size verdiği önemi göstermenin en güzel yolunun flört olduğunun bilincindedir. Bu yüzden el ele yürümek, bankta oturup denizi seyretmek gibi romantik unsurları hiç eksik etmez, heyecanınızı dinamik tutmak için flört etmekten kaçınmaz.

3 - İŞKOLİKLİĞİ BİTMİŞTİR

Modern çağda işimiz hayatımızın önemli bölümünü kapsıyor. İlişkinizin başında işini hayatının en önemli unsuru olarak gören sevgiliniz, önceliği artık size vermişse, bu önemli bir göstergedir. Araştırmalar da düzgün bir ilişkinin kişiyi iş hayatında başarıya götürdüğünü kanıtlıyor. Hele hele sevgiliniz, sizinle bir yere gidebilmek için çok önemli işlerini erteliyorsa, tamamdır bu iş.

4 - EŞİNE DOSTUNA TANIŞTIRIR

Arkadaşlarıyla, ailesiyle, akrabalarıyla sizi tanıştırmıştır. Sosyal ortamlarda sizinle olmaktan çekinmiyordur. Ayrı ayrı arkadaşlarınızla buluştuğunuzda arayıp, “Keşke sen de olsaydın” diyordur. Başkalarının hakkınızdaki övgü dolu sözlerini size mutlaka iletiyordur.

5 - İNTERNETTE DAHA DİKKATLİDİR

Sevgilinizin de sosyal medya hesapları var elbette. Bu hesaplarda artık birlikte çektirdiğiniz fotoğrafları paylaşıyordur. Altına romantik sözler yazıyordur. Takip ettiği kişileri daha dikkatli seçmeye başlamıştır. Sizin rahatsızlıklarınızı göz önünde bulunduruyordur. İnternette geçirdiği vakit de azalmıştır. Bir de bilgisayar oyunları var. Onlar yerine sizi tercih ediyorsa, öncelik artık sizsiniz.

6 - TARTIŞMALARI UZATMIYORDUR

Hiç tartışmamak mümkün değil elbette. Tartışmalarınız sırasında yumuşak tavırlarla olayı çözümlemeye çalışıyordur. Kötü cümleler kullanmaktan özellikle kaçınıyordur. Haklıyı, haksızı aramak yerine çözüme odaklanıyordur. Hatası varsa özür dilemekten çekinmiyordur. Sonunda küçük küslükler olsa da, düzeltmek için ilk adımı atmakta tereddüt etmiyordur. Çünkü sizi seviyordur.

7 - ELEŞTİRİLERİ HEP YAPICIDIR

Bazı davranışlarınızı beğenmiyor olabilir. Bu konuda eleştiriler de yöneltebilir. Ama evlenmeyi düşünen sevgili, bu eleştirilerde yapıcı olmaya özen gösterir. Kendinize güveninizi zedeleyecek şekilde, hakaret edercesine değil, “Sevgilim, şöyle davransan sanki daha iyi olacak” gibi yapıcı cümlelerle iletir eleştirisini. Üstelik arkadaşlarınızla aynı ortamdayken asla eleştiri yöneltmez.

8 - GELECEKLE İLGİLİ PLAN YAPIYORDUR

Henüz evlenme teklif etmiş olmasa da, “Acaba evlensek nasıl birer eş oluruz?” gibi sorularla bu durumu size çaktırıyordur. Çocuklardan hoşlanıp hoşlanmadığını, hayvan beslemek isteyip istemediğini söylüyordur. Tatil planları yaparken mutlaka sizi de dahil ediyordur. Nerede yaşamak istediğinize dair sorular soruyor ve kendisinin istekleriyle ortak bir nokta bulmaya çalışıyordur.

9 - SORUNLARINI ANLATIYORDUR

İşte, okulda, ailede yaşadığı sorunları size anlatması ve akıl danışması, sizi artık ‘hayat arkadaşı’ adayı olarak gördüğünü gösterir. Çünkü insanlar, bu tür sorunları genellikle hayatlarında en önemli gördükleri kişiye anlatır. Önerilerinize önem veriyordur. Bir sonuç aldığında da sizinle hemen paylaşıyordur.

10 - MANTIK VE AŞK BİR ARADADIR

Aşk önemli elbette. Ama evliliği yürütmek için yeterli olmaz. Zaten evlilik kararı da, aşkın doruklarındayken değil, hormonlar biraz yatıştıktan sonra alınmalıdır. O zaten sizi gönlüne kabul ettirmiştir. Evlenmeye niyetliyse mantığına da kabul ettirecektir. Sizinle bir yandan flört edip, bir yandan da akılla çözülecek konulardan söz ediyorsa, bilin ki hem gönlüne hem mantığına uygun hale gelmişsinizdir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder