Magazin Evlilik aşkı öldürüyor!

Evlilik aşkı öldürüyor!

Paylaş
Evlilik aşkı öldürüyor!

20 gün önce evlenen çift birbirinin yüzüne bile bakmadı

Aşkları fırtına gibi başlayan, yıldırım nikahla evlenen ve hiç hız kesmeden ertesi sabah boşanma kararı alan Özge Ulusoy ile Ferruh Taşdemir, önceki gün bir kafede karşılaştı. Çok değil daha 20 gün önce “Birbirimizi çok seviyoruz” diyen ikili birbirinin yüzüne bile bakmadı...

ANNESİ DÜĞÜNÜ BASMIŞTI

Haberin Devamı

Özge Ulusoy ile Ferruh Taşdemir’in aşk hikâyesi Zeki Müren’in şarkısına döndü: Hiç ayrılamam derken kavuşmak hayal oldu! Geçen ay sonunda Çeşme’de yıldırım nikâhıyla evlenen Ulusoy’laTaşdemir 20 günde iki yabancıya dönüştü. Annesi Armağan Ulusoy’un nikâhı basmasınınardından, İstanbul’a ailesinin yanına dönen bir günlük evli ünlü manken eşinden boşanmak için dava açmıştı.

ÖZGE ARKA KAPIDAN KAÇTI

Nikahta “Birbirimizi çok seviyoruz” diyerek mutluluk pozları veren Özge Ulusoy ile Ferruh Taşdemir, önceki gün Etiler’de bir kafede karşılaştı. Bir gün evli kalan ikili birbirlerinin yüzüne bile bakmadı. Taşdemir, “Ben arkadaşlarımla oturuyordum, Özge sonra geldi. Bizimkisi reklam aşkı değil” derken, Ulusoy arka kapıdan kaçtı. Taşdemir daha sonra eşinin kalktığı masaya oturdu.

Haberin Devamı

Habertürk