Dr. Haydar Dümen Evlilik çatırdıyor
HABERİ PAYLAŞ

Evlilik çatırdıyor

Haberin Devamı

Erkekler ilk gençlikte başladıkları mastürbasyondan evlenseler dahi kurtulamıyor. Aslında bu alışkanlık en çok kadını yıpratıyor. Çünkü kadın, eşi tarafından beğenilmediğini ve çekici olmadığını düşünüp komplekse kapılıyor, evlilik çatırdıyor

BÖYLE SORU YOK

Büyütücü penisimi yaktı

25 yaşındayım. Sevgilimle sorunum yoktu. Ama cinsel organım daha büyük olsun istedim. Penis büyütücü krem kullandım ve organım yandı. Cinsel hayatım yerle bir oldu. Ne olur yardım edin. RUMUZ: YANANOĞLAN

CEVAP: Değerli okurum, aldığın kremin ambalajına bak. Tarım Bakanlığı’ndan onaylı ise, git onu aldığın kişinin kafasına fırlat! “Ben insanım” de. Eğer Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı ise kozmetik krem diye onay alınmış ama büyütücü diye satılmıştır. Bu düzen böyle. Senin gibiler yansın. Satanlar yalılar ve yatlarla donansın.

GÜNÜN SORULARI

Adamın penisi tank gibiydi

15 yaşındayım. 1 hafta önce umumi tuvalette siyahi bir adam gördüm. Cinsel organı çok büyüktü, adeta tank gibiydi. Bu hafızama kazındı. Geceleri rüyama giriyor, ter içinde uyanıyorum. Bu durumdan nasıl kurtulurum?

CEVAP: Değerli okurum, tuvalete rahatlamak için mi yoksa onu bunu dikizlemek için mi gittin? Diyelim ki gözün kaydı, geçmiş olsun. İyi ki dudağın uçuklamamış. Nedense kafan organa takılmış. Tenha bir yerde Temel çişini yapıyormuş. 3-5 kadın köşeyi dönünce korkudan birbirlerine sokulmuşlar. Temel “Korkmayin hanımlar tutayrum oni” diye kadınlara güvence vermiş. Aslanım, siyahi onu tutmuyor muydu ki korktun! Bizi asıl ilgilendiren rüyandaki topun namlusu. Sana mı çevrili yoksa başka yere mi? Ya da gittiğin her yerde seni mi takip ediyor? Veya başka bir yere mi yöneliyor? Eğer hep sana doğru ise, hemen bir profesyonel yardım al. Değilse, kafandan at.

Kız benden soğur diye korkuyorum

2 yıllık ilişkim var. Benim erken boşalma sorunum var. Çok erken boşalıyorum. Bu konu 24 saat beynimi kemiriyor. Kız arkadaşımın da isteksiz olduğunu ve bana karşı soğuk davrandığını düşünüyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP: Değerli okurum, karnın aç, sofraya oturdun. Bir, iki kaşık aldın güya doydun. 3-5 böyle giderken miden isyanları oynamaya başladı, ‘Ya tam doyum ya da bırak uyuyayım’ diye feryada başladı. Beyin bu isyanlara katıldı. ‘Yarıda kalmış filmi izlemem, hep aynı hikayeyi dinlemem. Aç karnıma sofrayı terk etmem’ diyerek bir başkaldırı mitingi de o yaptı!!! Son pankartında ‘Ya doyum ya kurur suyum’ sloganı vardı. Ve böylece sana kesin uyarıda bulundu. Şimdi benim pankartlarımı oku: Kızın isteksizliği geçici. İşi bitirir kısa bir tedavi süreci. Üzülmeye değmez, umarım kız arkadaşın da bunu dert etmez.

*****

İsteksizlik başladı

23 yaşında, 3 yıllık evli kadınım. Eşimle önceleri cinsel hayatımız mükemmeldi. Doğum yaptıktan sonra isteksizlik başladı. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP: Değerli okurum, psikolojik olduğunu sanıyorum. Bu konuyu çözeceğime inanıyorum. Profesyonel yardım gerekir.

Bir daha istemiyorum

27 yaşındayım, erken boşalıyorum. Eskiden 2-3 defa ilişkiye girebiliyordum. Şimdiyse ancak 1 kere oluyor. Partnerimi de mutlu edemiyorum. Geciktirici sprey ya da krem kullansam işe yarar mı?

CEVAP: Değerli okurum, bu konuyu evlilik koşulları oluşursa çözeceğiz. Şimdi fazla bir şey yapamayız. Sprey ve kremler kullanırsın ama hangisini nasıl kullanacağını bilemezsin. Ayrıca ilaçlar var. Bunların da dediğim gibi devamlılık içerisinde tedavyei etkisi oluyor.

Eşimle 1.5 yıldır ilişkiye girmiyoruz

Karımla 1.5 yıldır ilişkiye girmiyoruz. İhtiyacımı mastürbasyonla gideriyorum ve erken boşalma sorunum var. Eşimle de tartışmalarımız sıklaştı. Evlilik devam eder mi?

CEVAP: Değerli okurum, ilişkinin devam etmesi zor. Bunun devamını belirleyen sen ve eşin olacak. Kuşkusuz onun da bu evlilikten beklentileri var. Ama sen mastürbasyona alışmışsın. Bunu kolay bırakacağını sanmıyorum. Bu gibi durumlarda kadınlar komplekse kapılıyor. Acaba eşin beni beğenmiyor mu, sevmiyor mu derken güven duygularını yitiriyorlar. İlişkilerde güven sarsılınca her şey bozuluyor. Sen mastürbasyonu bırakmaya bak.

Her gün yapıyorum

19 yaşındayım. Her gün 4 kez mastürbasyon yapıyorum. Bunun psikolojime ve beden sağlığıma zararı olur mu?

CEVAP: Değerli okurum, her türlü zararı olur. Haftada 2-3 kez mastürbasyona evet diyen bir hocanız varken ve korkutmamaya özen gösterirken burada bilimin sınırı var. Sel baskınları gibi sınırları yıkarsanız evi de su basar. Eşyaları da allak bullak eder. Hayat aynen böyledir. O yağmur o selin dizginleri de elinizdedir. Yukarıdan taş düşer gibi kafanıza düşmez.

Bozulur mu?

24 yaşında bir kızım. Sözlümle çok güzel giden bir ilişkimiz var. Ben daha önce kimseyle ilişkiye girmedim. İlk defa sözlümle girdim ama adet görüyordum. Acaba adetliyken kızlığım bozulmuş olabilir mi?

CEVAP: Değerli okurum, büyük ihtimalle bozulmadı. Bu dönemde vajina hormonlar nedeniyle iyice gevşiyor ve zar daha çok esniyor. Ama bu kural değil. Sen yerindeymiş gibi düşün. Biz de sorumluluk altında kalmayalım.

Çok çabuk boşalıyorum

17 yaşındayım. Kız arkadaşımla ateşli şekilde öpüşmeye başladığımda 5 dakika geçmeden boşalıyorum. Bu durum hem kız arkadaşımı hem de beni üzüyor. Boşalmamak için kız arkadaşımı itiyorum. O da benden soğuyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP: Değerli okurum, bu güneşe bu kadar kar dayanmaz. Bu gençlik heyecanı karşısında da irade fren yapamaz. Alışacaksın. Hangi spor dalında olursa olsun ilk kez sahaya çıkanlar dünya şampiyonluğunu kazanmıyor. Bu yolda 3-5 yıl yürü bakalım. Zamanı gelince evleneceksin. Erken boşalman sürerse iyi bir uzmanın elini öpeceksin. Mastürbasyon yaparken de oldu bittiye getirmeyeceksin. Yani süreyi uzatmaya çalışacaksın.

İlk mastürbasyonumu yaptım ama...

13 yaşındayım. Geçenlerde ilk kez mastürbasyon yaptım. Penisimden birkaç damla yapışkan sıvı aktı. Sonra ani bir kasılma oldu ve penisimin ucu acıdı. Acaba ne oldu?

CEVAP: Sevgili okurum, bu işlere biraz erken başlamışsın. Onu doğal gelişimine bırak. 2 yıl sonra bana bir mail at. Gerçek yanıtını işte o zaman alacaksın.

Karım penisim yüzünden acı çekiyor

Penisim epey büyük. Bundan dolayı ilişkiye girdiğimizde karım acı çekiyor. İlişkiye girmekten soğuduk. Geceleri gözüme uyku girmez oldu. Eşim de bu durumdan çok rahatsız.

CEVAP: Değerli okurum, penisin büyüklüğü operasyonla falan ayarlanmıyor. Ama eşinin acı çekmesi olayı çözümlenebilir bir sorun. Hem teknik hem de tıbbi bazı yardımlarla. Gerisi size kalmış.

Acaba hamile kalmış olabilir miyim?

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ve erkek arkadaşım vajinanım içine boşaldı. 12 gün önce adet görmem gerekiyordu ama hala hasta olmadım. Sizce hamile kalmış olabilir miyim?

CEVAP: Sevgili okurum, gebe kalmış olabilirsin. Kesin cevap ancak bir testle anlaşabilir.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşkın da kuralları matematikseldir. Ne var ki tartımlarımız yanlıştır. H.D.

13

Sıradaki haber yükleniyor...
holder