Dr. Haydar Dümen Evlilik tat vermez
HABERİ PAYLAŞ

Evlilik tat vermez

Haberin Devamı

Gençler, flört ediyor, birbirini seviyor, böyle yılları geçiriyor. Evlenmek ertelendikçe erteleniyor ya da okulların bitmesi bekleniyor. Bu dönemde kadın ve erkek yüzeysel bir şeyler yaşıyor. Bunlar beyinde şartlanma yaratıyor. Her şey büyük hevesle ilk geceye saklanıyor. O gece hayal kırıklığı ortaya çıkıyor çünkü eşler ilişkiden zevk almıyor.

Eşim ilişkiye girmemek için benden kaçıyor

Biz yeni evli bir çiftim. Eşim cinsel ilişkiye girmek istediğim zaman benden kaçıyor ve korktuğunu söylüyor. Eşimle nasıl ilişkiye girebilirim? RUMUZ: BAHTI KARA

CEVAP: Sevgili okurum, olayın vajinusmus. Bu konuda Türkiye kaynıyor. Dünyada ise yok denecek kadar az. Bunun nasıl çözeleceğini televizyonlarda, köşe yazılarımda defalarca anlattım. Sağır sultan duydu. Doktorlar ne işe yarıyorlar? Bir de bunun uzmanları var. Örneğin; iç hastalıkları uzmanı ama kimi mideye kimi karaciğere yönelir. Bu sorduğunuz soruda da uzmanın kim olduğunu artık biliyorsunuz. Gerisi size kalmış yavrum.

Karım sürekli birlikte olmak istiyor

39 yaşındayım ve 9 yıllık evliyim. Hiçbir sorunum yok ama bir yıldır karımla ilişkiye girdiğimde ereksiyon olamıyorum. Sevişirken işkencenin bitmesi için dua ediyorum. Karım da olayın farkında. O da kadın inadıyla her gece birlikte olmak istiyor. Hayatımda eşimden başka kimse yok ama kaçamak yapınca hemen ereksiyon oluyorum. Karımı seviyorum, sekssiz bir hayata bile razıyım.

CEVAP: Seçici okurum, 30 yaşında sevgili eşinin koynuna daldın, beklediğin zevkleri aldın. Artık odan boya tutmaz olmuş, dokuz yıllık aşınma duvardaki renkleri de soldurmuş. Oysa eşinin tam dişilik dönemi. Seni biraz zorluyor. Senin Mehmet ağa da hiç zora gelmiyor. İşin çelişkisi Mehmet ağan sahibini de, karısını da seviyor. Ama buradan bize bir sinyal veriyor: Her gün, her gün diyenler, iki yıl sonra üç günde bire inenler. 4 yılda sonra haftada 2’yle yetinenler ve 9 yıl sonra senin gibi “Yetti gari” diyenler grubunda yer alıyorsun. Her şey düzelecek, konu profesyonel yardımla tedavi edilecek.

Devamı 2. sayfada...

Kızın bekaretini bozdum kanı da alnıma sürdüm

19 yaşındayım. Sevgilimle alkolün dozunu kaçırdık, bekaretini bozdum. Alkollü olduğum için akan kandan alnıma sürdüm, arkadaşlarıma bu olaydan bahsettim. Alay konusu oldum. Ne yapayım? RUMUZ: END_ELEKTRO

CEVAP: Sevgili ve temiz yürekli okurum, ne var bunda? Bir, iki damla kan, bakıyoruz her önemli işin sonunda bir kurban. Sen de kanı, kurban kanları gibi alnına sürmüşsün, kızlık zarının da defterini dürmüşsün. Bu kan başka kan! Bu kan kutsal kan. Bu kan başa tac edilecek kan. Kesilen kurbanların kanı gururlandırırken başkanı, bakanı sen ki bir zafer kazandın. Alkolün lojistik desteğiyle bizim sayfaya uzandın. Yeter ki elinde kan kokusu olmasın, kızlar da seni yanlış anlamasın. Aslında sen partnerini ödüllendirdin. Herkese “Benim arkadaşım bakireydi” dedin. Aslan oğlum, kahramanlar(!) çökmez, bu mutluluğu yaşayanlar kolay kolay ölmez, vatan bölünmez.

Her gün ceviz yiyenin oğlu olurmuş, doğru mu?

35 yaşındayım, 3 tane kızım var. Erkek çocuğum olması için ceviz yemem gerektiğini söylediler. Haftada 1 kilo ceviz yedim ama dördüncü de kız oldu. Acaba ne yapmalıyım?

CEVAP: Değerli okurum, cevizdeki mineraller ve E vitami kemiklerini güçlendirdi. Bu durumun cinselliğine de olumlu etkisi oldu. Ama çocuk için böyle bir kural yok. Ceviz yemene karşı değilim ama miktarı biraz fazla. Günde 2-3 ceviz yemek yeterlidir. Bu yolda devam et.

Devamı 3. sayfada...

Her gece ilişkiden ben artık sıkıldım

23 yaşındayım, üniversitede okuyorum. Sevgilimle her gece ilişkiye giriyoruz ama ben artık zevk almıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP: Önce tüm arabesk şarkıları ezberle. Acıların kadını Tüdanya’dan başla, ruhunu dert kazanlarında iyice haşla. Bu Amerika’daki Guantanamo zindanına girmiş gibi ol. Oradaki yaşanan hayalleri kur. Derslere sıkı sarıl, neşeli arkadaşlarınla darıl. Dünyanı karart, televizyonu tam kapat. Kızlara mızlara, kadınlara madınlara bakma. Arada bir “La havle” çek. Beynine acılı kavramlar ek. Üç ay sonra yukarıdaki saydıklarımı üzerinden çıkar at. Dünyanın da anasını sat. O günden sonra bütün kızları huri, kadınları da Angelina Jolie gibi göreceksin, bana da dua edeceksin.

Eşimden nefret ediyorum, ne yapacağım?

24 yaşındayım ve 2 çocuğum var. 14 yaşında kaçarak evlendim. İlk doğumu yapınca eşimi istemez oldum. Eşim yüz kızartıcı suçlar yüzünden cezaevine girip çıkıyor. Bir ay yanımdaysa, 6 ay yok. Babamın evinde kalıyorum. Onu görünce sinirleniyorum. Başka kadınlarla birlikte olduğunu düşünüyorum. Bana yardım edin.

CEVAP: Değerli okurum, zor. Çökmüş, yıkılmış bir evlilikten sesler geliyor. Acil yardımla bu sorunların altından seni kurtarmak kolay değil. Oturup çok ciddi ve derin düşünmeli, enerjik karar vermelisin. Ayrıca da profesyonel yardım almalısın. Umarım, sonu iyi olur.

Evlenmemize 4 yıl var, ileride bize zararı olur mu?

Evlenmeden önce yüzeysel ilişkiler yaşamak evlendikten sonra zararlı olur mu? Ne açıdan zarar verir? Erkek arkadaşım istediği için ben yapmak zorunda kalıyorum. Bizim evlenmemize daha 4 yıl var.

CEVAP: Sevgili okurum, seni klitoris orgazmına alıştırır, vajinal orgazm zorluğu çekersin. Ama bu da bir kural değil. Öyle mi olur, böyle mi olur bilinmez. Bilinen şu ki, 4 yıl da bu yöntemle geçmez. Çünkü o sorunlar yaratıyor.

Penisim büyüsün diye her gün salatalık yiyorum

Burada yer alan yazılar, Dr. Haydar Dümen'in Posta gazetesinde geçmişte yazdığı yazıların derlemesinden oluşmaktadır. Dr. Haydar Dümen'in günlük yazılarını Posta gazetesinden takip edebilirsiniz...

3

Sıradaki haber yükleniyor...
holder