Gündem Evlilik teklifini reddedince bıçakladı

Evlilik teklifini reddedince bıçakladı

Paylaş
Evlilik teklifini reddedince bıçakladı

Samsun'da 20 yaşındaki P.K., 6 aydır arkadaş olduğu 26 yaşındaki Fevzi Altun'u evlenme teklifini kabul etmediği için karnının iki bıçak darbesiyle yaraladı

İlkadım İlçesi Barış Bulvarı’nda meydana gelen olayda, iddiaya göre P.K. ile bekar olan Fevzi Altun 6 ay önce birbirleriyle tanışarak arkadaş oldu. Yaklaşık bir hafta önce sevgililer buluştu ve P.K., Fevzi Altun’a evlenme teklif etti.

Olumsuz yanıt alınca da ayrılma kararı aldı. Ayrılma kararından sonra Fevzi Altun sürekli eski sevgilisini telefonla arayıp barışmak istediğini söyledi.

Bunun üzerine dün akşam buluşan eski sevgililer Fevzi Altun’un kullandığı 55 AL 866 plakalı otomobille gezmeye başladı. P.K. evlenme isteğini tekrarladı ancak yeniden ret cevabı alınca tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu P.K., çantasından çıkardığı bıçakla eski sevgilisini karnının iki yerinden bıçaklayarak olay yerinden ayrıldı. Ağır yaralanan Fevzi Altun otomobiliyle Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma hastanesi’ne geldi.

Polislere kendisini bıçaklayanı tanımadığını söyleyen Altun, daha sonra kendisini bıçaklayanın P.K. olduğunu söyledi. Polis şüpheli P.K.'yı bugün yakalayarak gözaltına aldı.

"BİR KENARA ATILACAK BİRİ DEĞİLİM"

Polisteki ifadesinde, “Fevzi Altun ile 6 ay önce tanışarak evlenmek amacıyla arkadaş olduk. Bir süre önce artık evlenmemiz gerektiğini söylediğimde taklifimi kabul etmedi.

Ben de ‘o zaman ayrılalım sen yoluna ben yoluma’ dedim. Ayrılık kararından sonra sürekli bana telefon açıp barışmak istedi. Dün akşam buluştuk. ‘Ben öyle gezip tozup bir kenara atılacak birisi değilim. Eğer gerçekten evlenme niyetin varsa barışalım ’ dedim.

Ancak yine evlilik teklifime yanaşmadı. Arabadan inip evime gitmek istediğimde beni elimden tutarak engelledi. Bırakmasını söyledim ancak bırakmayınca tartışmaya başladık ve bu olay meydana geldi” diye konuştu. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN (DHA)