Gündem Evlilik yıldönümünde en 'can'dan hediye

Evlilik yıldönümünde en 'can'dan hediye

Paylaş
Evlilik yıldönümünde en 'can'dan hediye

Nazmi Bey “Yıllardır aynı yastığı paylaştığım eşime böbreğini vermek bana yakışır” dedi. Çiftin 23'üncü evlilik yıldönümünde Nazmi Bey'in böbreği Tülay Hanım'a nakledildi

ÇOK MUTLU BİR AİLE

Haberin Devamı

İzmir’de yaşıyor Tülay ve Nazmi Somer Morova çifti. Tülay Hanım 45, emekli işçi olan Nazmi Bey 51 yaşında. Çiftin oğulları Taylan Morova (22) Ege Üniversitesi Spor Akademisi’nde öğrenim görüyor. Aile çok mutluyken araya hastalık girdi.

ÜÇÜ GÖNÜLLÜ OLDU

Tülay Morova 6 ay önce böbreklerinden rahatsızlandı. Hastanede Tülay Hanım’ın böbreklerinin fonksiyonunu kaybettiği ortaya çıktı. Tülay Hanım’ın yaşaması için tek çare organ nakliydi. Nazmi Bey ve iki yakını böbrek vermek için gönüllü oldu.

‘BU BANA YAKIŞIR’

Ege Üniversitesi Hastanesi’ndeki testlerde Tülay Hanım ile eşi Nazmi Bey ve iki yakınının dokuları uyumlu çıktı. Nakil için engel yoktu. Nazmi Bey “Yıllardır aynı yastığı paylaştığım büyük aşkım eşime böbreğini vermek bana düşer” dedi.

Haberin Devamı

‘TEŞEKKÜR AŞKIM’

Çiftin 23’üncü evlilik yıldönümü olan 7 Mart’ta Nazmi Bey’in bir böbreği eşi Tülay Hanım’a nakledildi. Prof. Dr. Cüneyt Hoşcoşkun yönetimindeki ameliyat başarılı geçti. Sağlığına kavuşan Tülay Hanım hayati hediyesi için eşine teşekkür etti.

Mustafa OĞUZ/DHA