Magazin 'Evlilikleri kadınların ekonomik bağımsızlığı bitiriyor'

'Evlilikleri kadınların ekonomik bağımsızlığı bitiriyor'

Paylaş
'Evlilikleri kadınların ekonomik bağımsızlığı bitiriyor'

Nurgül Yeşilçay'la 6 yıllık evliliği geçen cuma günü tek celsede biten Cem Özer, kadının ekonomik bağımsızlığına sahip olması nedeniyle günümüzde evliliklerin daha kolay bittiğini söyledi

Yeşilçay’ın evlilikleri boyunca borçlarını ödediği ve artık bundan bıktığı için boşanma kararı aldığı iddia edilen Cem Özer, pazar sabahı başrolünü oynadığı “Pir Sultan Abdal” oyununun tanıtımı için NTV’de Gülay Afşar’ın konuğu oldu.

Haberin Devamı

Keyifsiz olduğu görülen Özer, Yeşilçay ile evlendiği günden itibaren “Bakalım bu evliliği ne kadar sürdürecekler?” şeklinde yapılan olumsuz yorumların ilişkilerini etkilediğini belirtti ve şöyle konuştu:

“Sizi bir yarışa sokuyorlar. İlişki yoruluyor, her şeyi 24 saat birlikte yaşadığınızdan çabuk da tükeniyor. Bilmiyorum, illa bir sebep de gerekmiyor. Kaldı ki çağımızda artık ekonomik bağımsızlıklar elde edildikten sonra kimse kimseye mecbur değil. Ölene kadar bir yastığa baş koymak ancak bir tarafın diğer tarafa ekonomik olarak bağımlı olduğu sürece yaşanabiliyor.

Bu kadının ekonomik özgürlüğünü kazanmasından dolayı böyle oluyor. Eskiden kadın erkeğin defolarına katlanırmış. Annelerimiz, ‘Ben babanın her şeyine katlandım’ diyor. Ne yapacaksın, katlanmayıp? Yani o çaresizlikten devam ediyor. Devlet yönetimi, ekonomik sistem değişirken evlilik neden değişmesin?” .

Haberin Devamı