Dr. Haydar Dümen Evlilikte huzur kalmıyor
HABERİ PAYLAŞ

Evlilikte huzur kalmıyor

Haberin Devamı

Uzun süre flört eden çift, cinselliği ilk geceye bırakıyor. Çok istekli, arzulu olan çift cinsel ilişkiye girdikten sonra hayal kırıklığına uğruyor. Sonra isteksizlik ve kavgalar evliliğin huzurunu bozuyor. Anlayışlı, sabırlı olun.

BÖYLE SORU YOK

İstek çok, kalpte stent çok Erken boşalıyorum. Hayat arkadaşımı mutlu edemedim; 15 santim de cabası. Yaş ‘Atı alan Üsküdar’ı geçti misali, kalpte 8 stent var. Aşırı istekliyim. Bir öneride bulunun.

CEVAP 1)

Değerli okurum, erken boşalman tedavi edilir.

2) Hayat arkadaşına soracağım sorular var. O olmadan bu sofraya oturulmaz.

3) 15 santim cabası derken varlığını küçümsemeni hoş görmüyor, seni nankörlükle suçluyorum. Çünkü ölçü ideal.

4) Bugünlerde atlar hep Üsküdar’ı geçiyor, sen neyine modaya uyuyorsun?

5) Kalpte 8 stent varsa damarların kaçı sağlam?

6) Nasıl aşırı istek bu? Havaya girdin, 3 dakikada tetiğe bastın. At şaha kalktı, 2 adım attı, tökezledi yere yattı yani.

Cinsel organım eridi

Sevgilimle 2 aydır birlikteyiz, günde 4-5 kez sevişiyoruz. Kız doymak bilmiyor. 5 kere ilişkiye girsek “6’ncısı neden olmuyor?” diyor. Cinsel organım eridi. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Seni gidi hayal peşinde koşarken ayağı gerçeğe takılınca tökezleyen okurum. Hangi erkekte penis aktiviteyle zayıflar? Yani uçtun, ilk adımda ayağın takıldı. Yaş kaç? Selamsız sabahsız ve de kendine saygısız okurum. Yardıma gelince; önce rüyadan uyan. Nerede bu bolluğun pazarı? İşitmeden Hocandan azarı, hemen toz ol. Çünkü bu sayfa doğru yolda tökezleyene elini uzatır ama havaya atanlara ve yalana da başını kaldırıp bakmaz.

Zincirleme orgazm hayal!

Evlenmeyi düşündüğüm kız arkadaşımın orgazm olunca isteği kalmıyor. Zincirleme orgazm hayal. İlişki çok uzun sürüyor. Zevk almak için önce boşalayım diye dua ediyorum. Acaba doktora gitsek mi?

CEVAP

Kızın tavrı ve tutumu doğrudur değerli okurum. Zincirleme orgazm büyük ikramiye gibidir, her kadında olmaz. Senin boşalma süren uzun. Buna cinsel uyumsuzluk denir. Evlilik olmadan doktor bu konuya çözüm bulamaz. Geriye ilişkiyi uzatmamak, evliliği de kafanızdan silip atmak kalıyor. Düşünün, konuşun, anlaşın ve evlilik işini şimdilik askıya alın, sonra kendi yolunuza dalın. Zamanı gelince uyumlu evliliğin yol ve koşullarını arayın.

Kız yalan mı söyledi?

21 yaşındayım. Sevgilim ise 18 yaşında. İlk defa birlikte olduk. Kız bakire olduğunu söyledi ama kanama olmadı. Kızlık zarı patlaktı da bana yalan mı söyledi?

CEVAP

Değerli okurum, yalan söylese sana ne, doğru söylese sana ne! Kızın babası mısın, dayısı mısın? Kızların namus ve davranışları, sokaktaki delikanlıların kararına mı bağlı? Bulmuşsun bir arkadaş, yemekte kıl var mı diye tencereyi karıştırıyorsun. Ayıp ediyorsun. Ya bu düşünceyi ya da kızı unut.

Gebelik ihtimali yüzde kaç?

18 yaşındayım, cinsel organım 22 santim. 2 hafta önce sevgilimle ilişkiye girdik. Vajinanın üstüne boşaldım. Acaba hamile kalma ihtmali yüzde kaç?

CEVAP

Değerli okurum, kitaba göre yüzde 0. Doğanın gizemine göre ise binde bir olabilir, hadi güle güle.

Seviştik ama...

Nişanlımla sarhoşken seviştik, kendini boğmaya çalıştı. Sabah hatırlamıyordu. Bu ne demek? RUMUZ: ÇARESİZ SARHOŞ

CEVAP

Değerli okurum, kız düşündü taşındı, birkaç dakikaya böylesine değerli yapısını feda etmeyi içine sindiremedi. Kendini cezalandırmaya geçti, o kadarını yapması gerekiyordu, çünkü suçluluktan kurtuldu. İlişkiniz devam ederse elini boğazına bile götürmeyecek merak etme. Eğer ilişki uzar ve açmaza girerse dikkat et, seni boğmasın.

Bisikletten düşmüş

Sevgilim 9-10 yaşlarındayken bisikletten düşmüş, vajinasından birkaç damla kan gelmiş. Sizce kızlık zarı bozulmuş mudur?

CEVAP

Hayır, bozulmadı değerli okurum.

İlaçlardan alsam mı?

21 yaşındayım. Cinsel organım 12-13 santim. Sevgilimle ilişkiye girmeye çekiniyorum. İnternetteki ilaçlardan alsam mı?

CEVAP

Değerli okurum, penisin normaldir. Dikkat uzman konuşuyor. Kız arkadaşınla ilişkin beni ilgilendirmez, ne haliniz varsa görün.

Bana ilgisi azaldı

Kız arkadaşımla ayrılıp barışıyoruz. 1.5 yıl sonra barıştık ama kızın bana ilgisi azaldı. Çok mutsuzum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, yemek sofraya geliyor, gözler doyuyor ve koku iştahını açıyor. Hayallerle doyuyorsun ama yemeğe dokunmuyorsun. Aynı tempo olsa 6 ay sonra yemeği görmene bile gerek yok. Gözünü kapatır, doyarsın. Ben size birleşme yapın demiyorum. Bu sosyal bir olay. Ya kişiliğinizi ya da toplum değerlerini koruyun. Ya da bir şey yapacaksınız bana sormayın.

Sevgilim kızıyor

18 yaşındayım, kaslı bir vücudum var, uzun cinsel organa sahibim. İlk defa geçen yıl bir kadınla ilişkiye girdim, kötü geçti. Kız arkadaşım onu tatmin edemiyorum diye bana kızıyor. Ne olacak?

CEVAP

Değerli okurum, bazı kişiler çileye girer, kapanır, kendileriyle hesaplaşırlar. Sen de aynısını yapacaksın. Önce nereye gideceğini sorgulayacaksın. Hiçbir zaman bu yolda kızı, kadını denek olarak kullanmayacaksın. Kendi kimliğini kültürel, şiirsel, sosyal ve ailevi bir temele oturtursan ben yaşadım, çünkü hayat boyu bana dua edeceksin.

İlişki riskli mi?

20 yaşındayım, kız arkadaşım da 18 yaşında. Sevgilimin adet döneminin 3’üncü günü birlikte olduk. Acaba zararı var mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, olan olmuş. Zararı olursa göğüslersin. Artık o günlerde ilişkiye girmezsin, 3-5 gün sabrediverin cancağızım.

Neden istek duymuyorum?

25 yaşındayım, 5 aylık evliyim. Kocam 27 yaşında. 4 yıl flört ettik, hep yüzeysel bir şeyler yaşadık. Şimdi cinsellik tatsız. Sıcakları bahane edip 2 aydır ayrı uyuyoruz. Flörtte her şey muhteşemdi. Neden böyle oldu?

CEVAP

Sevgili okurum, üniversite yıllarında kızerkek arkadaşlığı başlıyor. Zamanla bu sevgi aşka dönüşüyor. Zaman zaman yüzeysel sevişmeler oluyor. Ama cinsel birleşme ilk geceye saklanıyor. Heyecanların dorukta olduğu dönem beyin bilgisayarı o şekilde programlanıyor. Evlenince hayal kırıklığı iki tarafı da sarıyor, kimse zevk almıyor.

Kaç santim olmalı?

19 yaşındayım. Cinsel organım 18 santim. Sizce boyu normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, normalin üstünde. Kitaba göre 15 normal yazar. Ama 1-2 santim büyüğü ve küçüğü de normaldir. Yani 10 ile 18 arası normaldir.

Çok istekliyim

Uzun zamandır ilişkide girmiyorum, çok istekliyim. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Vah vah değerli okurum... Her neyse çare bulunur. Sabah-akşam yarımşar saat yürüyüşe çık. Haftada 2-3 defa bir saatlik park gezileri yap. Bu arada gözün gönlün açılır, yeni arkadaşlar bulursan muhabbet et, konuş. Kızları gizli mekanlara davet etme, varlıklarına alış. İnsan olduklarını unutma. Senin de kızın olacak, anımsa. 3 aylık perhiz sonrası mailini bekleriz.

GÜNÜN SÖZÜ

Çığ ne kadar güçlü de olsa, doruklardan düşünce bir daha oraya çıkamaz. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder