Ekonomi Evora'da hem 'konut' hem 'ticari' fırsatı

Evora'da hem 'konut' hem 'ticari' fırsatı

Paylaş
Evora'da hem 'konut' hem 'ticari' fırsatı

Tuzla'da 4 bin 979 konut, sağlık ve eğitim merkezleri ile ofis binalarından oluşan Evora İstanbul projesini hayata geçiren Teknik Yapı, projedeki ticari üniteleri açık arttırma ile satışa çıkarıyor.

Şirket 3 projesindeki konutlar için fırsat kampanyası başlattı.

Haberin Devamı

*850 bin metrekarelik inşaat alanıyla İstanbul’un enbüyük konut projesi olan Evora İstanbul’da geri sayım devam ediyor. Projedeki konutların ardından ticari ünitelerin ikinci etabı olan Etabı Evora Cadde satışa çıkıyor.

* Ticari üniteler, 12 Aralık 2013 Perşembe günü Emlak Konut GYO’nun Ataşehir’deki Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecek açık artırma yoluyla satışa sunulacak.

* İhalede büyüklükleri 64 ile 5 bin 765 metrekare arasında değişen 32 bağımsız ticari ünite yer alacak.

* İhaleye çıkan ticari ünitelerin muhammen bedeli 70,8 milyon lira.. Konuyla ilgili açıklama yapan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, “Açık arttırmada bu rakamın yükselmesini bekliyoruz. Toplamda 100 milyon liralık bir beklentimiz var” dedi.

Haberin Devamı

* Projenin değişmez parçası olan ticari üniteler sosyal ve temel ihtiyaçlara cevap verecek farklı ihtiyaçlar için tasarlandı.

* Ticari ünitelerinin çoğunun önünde kendine ait kullanım alanı yer alıyor. Konutlarda olduğu gibi ticari üniteleri de gün ışığı ile buluşturmak için söz konusu alanlar 6 ile 1.314 metrekare arasında farklı büyüklükte tasarlandı.

* Evora Cadde’de ihaleye çıkacak ticari birimlerin süpermarket, restoran, kafeterya, banka şubesi ve birçok ticari amaca yönelik bağımsız ünitelerden oluşuyor.

* 2.354 metrekare kapalı kullanım alanı olan ve süpermarket için ayrılan ünite de var. 5 bin 765 metrekarelik kullanım alanı olan birim de poliklinik olarak ihaleye çıkacak.

* Geçen yıl Evora İstanbul projesinde yer alan ticari ünitelerin ilk etabında 23 ticari ünite ihaleye çıkarken 19’u, yerli ve yabancı kuru>Emlak Güncel.