Magazin Eylül ayının galibi Kanal D!

Eylül ayının galibi Kanal D!

Paylaş
Eylül ayının galibi Kanal D!

Kanal D, yeni yayın dönemine bomba gibi başladı. Kaliteli işlerle sezonu açan Kanal D, yayın dönemine önde başladı

Türkiye’nin kanalı Kanal D, birbirinden kaliteli ve eğlenceli yerli dizileri, haber programları, gişe rekorları kıran yerli ve yabancı filmleri ile izleyicilerin tercih ettiği ilk kanal oldu ve Eylül ayını birinci bitirdi.

Kanal D Eylül ayında; Prime Time AB Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 10.57 izlenme payı, Tüm Gün AB Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 7.63 izlenme payı ve 20+ ABC1’ de 10.30 izlenme payı alarak rakiplerini geride bıraktı.

Kanal D'nin merakla beklenen yeni sezon tanıtım filmi sosyal medyada çok ses getirmişti. Oyuncuların en şık halleriyle boy gösterdiğ tanıtım sosyal medyada büyük ses getirdi.

Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Birce Akalay, İbrahim Çelikkol, Pınar Altuğ, Tamer Karadağlı, Sibel Can, Emre Kınay, Hande Soral, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Zafer Ergin, Beyazıt Öztürk, Ali İl, Sevda Erginci, Nursel Ergin, Şule Zeybek, Özge Ulusoy, Asena Erkin, Murat Güloğlu, Cemal Toktaş, Furkan Andıç, Ayça Ayşin Turan ve Beyazıt Öztürk'ün yer aldığı filmin sürpriz isimleri Engin Akyürek ve Elçin Sangu oldu.



Tanıtım filminin kapanışını ise Fatih dizisi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu yaptı.

Haberin Devamı