Yaşam Eymen bebekten güzel haber!

Eymen bebekten güzel haber!

Paylaş
Eymen bebekten güzel haber!

Adana’da ailesi 26 bin lira bulamayınca ameliyat ettirilemediği için kolunu kaybetme riskiyle karşı karşıya kalan minik Eymen, Adana Valiliğinin girişimiyle hastaneye yatırıldı

Adana’da doğum sırasında zedelenen kolu felç kalan, ailesinin maddi durumu elvermediği için ameliyat olamayan Eymen bebeğin tedavi süreci başladı. Yüreğir ilçesinde oturan Gözde (23) ve Ahmet Acele (42) çiftinin geçtiğimiz nisan ayında dünyaya gelen ve Eymen adını verdikleri 6 aylık çocuklarının kolu doğum sırasında zedelendi. Aile, devlet hastanesinde çocuğunu ameliyat ettiremeyince özel hastanelere başvurdu. Baba Ahmet Acele, ameliyat için istenen 26 bin lirayı bulamadığı için minik Eymen’i tedavi ettiremedi.


MİNİK EYMEN HASTANEYE YATIRILDI


Medyada çıkan haberler üzerine Adana Valiliği harekete geçti. Kamu Hastaneler Birliği ile istişare edilerek minik Eymen, Adana Şehir Hastanesine yatırıldı.

El Cerrahi Uzmanı Dr. Mehmet Baydar, minik Eymen için gerekli tetkik ve tedavi sürecini başlattı. Dr. Baydar’ın isteği üzerine Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinde minik Eymen’in anestezi altında MR’ı çekilecek. MR’dan sonra tedavi sürecine hız verilecek.

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. İbrahim Ethem Özsoy, yaptığı açıklamada, "Konuya valimiz de hassasiyet göstermektedir. Çocuğumuzun sağlık durumuyla ilgili yakından ilgilenmekteyiz" dedi.


26 bin lira bulunamazsa İsa Eymen bebek kolsuz kalacak

Haberin Devamı