Spor Eyvah!

Eyvah!

Paylaş
Eyvah!

Çarşamba günü milli maç oynanacak, üstelik yine yağmur var. Cuma günü bu şartlarda çıkılacak Karabük sınavında sahanın alacağı hâl şimdiden endişe yaratıyor

Galatasaray Yönetimi’nin stat endişesi... Sarı-Kırmızılı ekibin Şampiyonlar Ligi’nde Cluj’la oynadığı maçta yağan yağmur nedeniyle, Türk Telekom Arena’nın zemini adeta havuza dönmüştü. Drenaj probleminden kaynaklanan bu sorun, yönetime mâl edilmiş, kulüple hükümetin arası bir kez daha açılmıştı. Bu kez sıkıntı bağıra bağıra geliyor. Henüz zemin kendini toparlayabilmiş değil, çünkü yağışlar sürüyor. Buna rağmen çarşamba günkü Türkiye-Danimarka hazırlık maçının buraya verilmesi, yönetimin tepkisini çekmişti. Ancak Sarı-Kırmızılı idarecilerin TFF’ye yaptığı itiraz sonuç vermemiş ve özel maçın burada oynanmasına karar verilmişti. Yarın karşılaşmanın oynanacağı saatlerde yoğun yağış bekleniyor. Bu da, zeminde yine sıkıntılar yaşanacağı anlamına geliyor.

Üçlü hat yine gerilecek!
Milli maçtan sadece 48 saat sonra Arena’da Karabük’ü ağırlayacak olan Galatasaray, şimdi kara kara zeminin ne hale geleceğini düşünüyor. Çünkü önümüzdeki hafta Manchester United’la Şampiyonlar Ligi’nde yine TT Arena’da çok kritik bir maç oynanacak. Olası bir zemin probleminde, Galatasaray, TFF ve Spor Bakanlığı arasında yine bir gerilim yaşanacak gibi görünüyor.

Metin Karabaş/Fanatik

Haberin Devamı