Gündem Ezan okurken minareden düştü

Ezan okurken minareden düştü

Paylaş
Ezan okurken minareden düştü

Ezan okurken minareden düştü

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde elektrikler kesilince ezan okumak için minareye çıkan imam 46 yaşındaki İsa Mutlu, dengesini kaybedince 20 metreden yere çakıldı. Mucize eseri hayatta kalan imam Mutlu'nun çok sayıda kemiği kırıldı.

Haberin Devamı

Nazilli'ye bağlı Avra Köyü’ndeki olay geçen cuma günü meydana geldi. Akşam namazı öncesi camiye gelen imam İsa Mutlu, ezanı okumadan önce elektrikler kesilince, minareye çıktı. Ezan okumaya hazırlanan Mutlu, yağış nedeniyle kayganlaşan şerefenin zemininde bir anda dengesini kaybederek 20 metre yükseklikten yere çakıldı. Namaz kılmak için imamı bekleyen cemaat, onu yerde kıvranırken görünce şoke oldu. Mutlu, cemaatin yardımıyla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırarak tedaviye alındı. Mucize eseri hayatta kalan Mutlu'nun vücudunda çok sayıda kırık olduğu tespit edildi. Vücudunun büyük bir bölümü alçıya alınan imam Mutlu'nun hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

‘ALLAH KORUDU’

Yaşadığı korku dolu anları anlatan Mutlu, “Akşam ezanını okumak için birinci şerefeye çıktım. Şerefenin etrafında dönerek ezan okuyorum. Dönerken bir anda ayağım kaydı ve düştüm. Allah korudu. 20 metreden düştüm ama minarenin altında bulunan saca çarparak hızım kesildi. Sadece kırıklarla kurtuldum” dedi.

Şevket ALTINAYAR/NAZİLLİ (Aydın), (DHA)

Haberin Devamı