Magazin Ezel Behlül'ün yolunda

Ezel Behlül'ün yolunda

Paylaş
Ezel Behlül'ün yolunda

'Ezel' dizisinin beğenilen oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu tatil için gittiği Çeşme'de adının aşk söylentilerine karıştığı Nehir Erdoğan'dan sonra Ebru Destan'la öpüşürken yakalandı

Adı Nehir Erdoğan’la anılan Kenan İmirzalıoğlu, tatil için gittiği Çeşme’de manken Ebru Destan’la öpüşürken görüntülendi.

Haberin Devamı

Tarih: 2 Ağustos
Saat: 04:30
Yer: Çeşme (Marrakech)

Adı Nehir Erdoğan’la anılan Kenan İmirzalıoğlu, tatil için gittiği Çeşme’de manken Ebru Destan’la öpüşürken görüntülendi. Hürriyet'in haberine göre, 6 yıllık sevgilisi Zeynep Beşerler ile ilişkisini geçtiğimiz aylarda noktalayan Kenan İmirzalıoğlu, dizi tatile girdikten sonra arkadaşlarıyla Çeşme’ye gitti. İmirzalıoğlu, burada oyuncu Nehir Erdoğan ile objektife yansıdı.

Ancak yakışıklı oyuncu, Erdoğan’la aşk yaşadığı haberleri üzerine “Nehir benim çok eski arkadaşım” açıklamasını yaptı. Geçtiğimiz hafta birkaç günlüğüne İstanbul’a dönen İmirzalıoğlu, hafta sonu tatili için tekrar İzmir’e uçtu.

KİMSEYE ALDIRMADAN ÖPÜŞTÜLER

Çeşme tatiline devam eden Kenan İmirzalıoğlu, 2 Ağustos’ta Aya Yorgi Koyu’ndaki Marrakech’teydi. Mekâna “Ezel” dizisinin yapımcılığını da üstlenen arkadaşı Kerem Çatay ile saat 01.30’da gelen İmirzalıoğlu, burada kadınların büyük ilgisiyle karşılaştı. Mekâna sabaha karşı 04.30’da da ünlü manken Ebru Destan geldi. İmirzalıoğlu ve Destan, bir süre sohbet ettikten sonra samimiyeti ilerletti ve öpüşmeye başladı. Çevredekilerin bakışlarına aldırış etmeden uzun süre öpüşen ikili, mekândan sabah 06.00’da birlikte ayrıldı.

Haberin Devamı