Magazin Ezel hayranlarına kötü haber

Ezel hayranlarına kötü haber

Paylaş
Ezel hayranlarına kötü haber

Ezel dizisi oyuncu Burçin Terzioğlu, Bugün gazetesinden Şebnem Özcan'a verdiği röportajda dizinin bu sezon biteceğini açıkladı

İşte o röportaj:

Haberin Devamı

Ezel'de Ramiz Dayı'nın kızını oynuyorsunuz, Tuncel Kurtiz Ramiz Dayı kadar entelektüel mi?

Fazlası da var. Tuncel ağabey kitap gibi, onu oturup okumak lazım. Onunla sohbet etmek çok büyük keyif. Anlattıklarından pek çok şey öğrenebilirsiniz. Ona çok saygı duyuyorum ve seviyorum. Hep okuyun, herkese okuyun der. Çünkü o hep okur, izler ve yazar.

Dizide canlandırdığınız karakter 'Azad'la benzer yönleriniz var mı?

Yok, onun yaşadığı hayat başka, benim yaşadığım hayat çok başka. O daha asi, dik başlı... Ben daha uysalım. Onu ortaya çıkartırken senaristlerimiz çok yardım etti. Konuşmalarımız sonrasında bana Azad'ı çizdiler.

Bir izleyici gözüyle Ezel'de en sevdiğiniz rol hangisi?

Ben diziye başlamadan önce de tek izlediğim dizi Ezel idi. "Aaa bugün Pazartesi, hadi eve gidip Ezel'i izleyelim" diyordum. Benim hayatımda dizi izlemişliğim yoktur halbuki. Bir tek 'İkinci Bahar'ı izlemiştim. Bir oyuncu olarak, "Kim varmış kim yokmuş" diye değil, hayranlıkla, izleyici gözüyle izlerdim. Hepsi çok başarılı Cansu Dere'den tutun da Kenan İmirzalıoğlu'na kadar herkes öyle. Benim en sevdiğim rol Sarp Akkaya'nın oynadığı 'Tevfik' karakteri, çok karizmatik. Barış Falay da öyle. Barış da kötü bir adamı sevdirerek oynadı.

Haberin Devamı

Size göre, Türkiye'de gerçek anlamda kaç tane jön var; Kenan İmirzalıoğlu da bunlardan biri midir?

Tabii. Kenan çok da iyi bir jöndür yani. Jönümüz çok değil ama iyi jönlerimiz var. Kenan yeri geliyor 40 saat çalışıyor, çok da iyi oynuyor. Mankenlikten oyunculuğa geçiş yapan oyuncular hakkında çok iyi düşünüyorum. Hem güzeller hem de iyi oynuyorlar. Ben de bir pastanede çalışan biri olabilirdim, aşçı olabilirdim. O zaman kimsenin sen oyuncu olamazsın demeye hakkı yok. Herkes kendi işini yapsın. Alanı varsa, satanı varsa kime ne? Cansu Dere de manken ve gayet iyi oynuyor.

Ezel kaç sezon sürecek?

Bu sezon bitecek. İki sezon bir dizi için iyidir. İzleyicinin tadı damağında kalsın.