Magazin Ezel yeni sevgili buldu!

Ezel yeni sevgili buldu!

Paylaş
Ezel yeni sevgili buldu!

Ezel yeni sevgili buldu!

Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Zeynep Beşerler'den ayrılan 'Ezel' dizisi oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu'nun adı Cansu Dere'den sonra oyuncu Meltem Cumbul'la aşk dedikodularına karıştı.

Haberin Devamı

Sacitaslan.com'un haberine göre gizlice görüşen çiftin beraberliklerini şimdilik gözlerden uzak yaşamayı tercih ettiği dedikodular arasında...

Daha önce de Aşk-ı Memnu dizisinin Behlül’ü Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte olan ve ilişkisini bir yıl önce noktalayan Cumbul'un ve sevgilisinden yeni ayrılan İmirzalıoğlu'nun konu hakkında ne açıklama yapacakları şimdiden çok merak ediliyor.

ZEYNEP'İN YORUMU!

Meltem Cumbul bu aşk iddiası hakkında “Yok öyle bir şey. Daha neler?” dedi. Kenan İmirzalıoğlu ise sessizliğini korudu. Kenan İmirzalıoğlu’nun yeni ayrıldığı ve “Kenan’ı bir kızla görürsem kötü olurum” diyen Zeynep Beşerler ise şunları söyledi: ‘Aralarında bir şey olduğunu sanmam. Onlar çok eski arkadaş’.

Haberin Devamı

Meltem Cumbul ile Kenan İmirzalıoğlu son 2 ay içinde Antalya’da düzenlenen ‘İsmail Cem TV Ödülleri’ töreninde ve ortak bir dostlarının Cihangir’deki doğum günü partisinde birlikte görüldü.

Ezel haberleri:

EYŞAN SUNUCULUĞA SOYUNUYOR!

12 YIL SONRA SEVİŞTİLER!

EZEL ARTIK POLAT ALEMDAR!