Magazin 'Ezel'e girin özele girmeyin'

'Ezel'e girin özele girmeyin'

Paylaş
'Ezel'e girin özele girmeyin'

'Ezel'e girin özele girmeyin'

Kenan İmirzalıoğlu, önceki akşam ünlü cazcı Ahmad Jamal’ın Topkapı Sarayı’nın avlusundaki konserine 2009 Türkiye 2.Güzeli Senem Kuyucuoğlu’yla gitti. İmirzalıoğlu çıkışta sorulara, “Ezel’e girin, ama özele girmeyin” diye cevap verdi.

Haberin Devamı

Habertürk'ün haberine göre, hızlı adımlarla yürüyen Kuyucuoğlu, sorulara cevap vermedi. İkili, ayrı ayrı otomobillerle evlerinin yolunu tuttu.

İKİLİ ÜNLÜ PİYANİSTİ DİNLEDİ

Ezel dizisinin yakışıklı oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu, önceki akşam 'Ramazanda Caz' konserleri çerçevesinde dünyanın en önemli caz piyanistIerinden Ahmad Jamal'ın Topkapı Sarayı'nın avlusunda verdiği konseri izledi. İmirzalıoğlu'nun konsere 2009 Türkiye 2. Güzeli Senem Kuyucuoğlu ile gitmesi dikkat çekti.

BUNA AŞK FALAN YAZMAYIN SAKIN

Konserin sonunda Kenan İmirzalıoğlu'yla birlikte olan ünlü oyuncu Olgun Şimşek, gazetecileri görünce kalabalığın arasında kayboldu. İmirzalıoğlu ile Senem Kuyucuoğlu ise birlikte çıktı. Gazetecilerin sorularına kaçamak cevaplar veren Kenan İmirzalıoğlu, "Hep beraber konser izledik. Buna da aşk falan yazmayın... Ezel'e girin, özele girmeyin" dedi.

Haberin Devamı