Magazin Ezgi Mola ile Enis Arıkan'dan Aleyna Tilki ve İdo Tatlıses klibi

Ezgi Mola ile Enis Arıkan'dan Aleyna Tilki ve İdo Tatlıses klibi

Paylaş
Ezgi Mola ile Enis Arıkan'dan Aleyna Tilki ve İdo Tatlıses klibi

Yakın arkadaşlar Ezgi Mola ve Enis Arıkan, son dönemin popüler isimleri Aleyna Tilki ve İdo Tatlıses'in şarkılarına arabada klip çekti. İkilinin "Aleyna Mola feat İdo Arıkan" notuyla paylaştığı video beğeni rekoru kırdı.

Star TV'deki 'Jet Sosyete' dizisi ve TV8'deki 'Benimle Oynama' programındaki başarılarıyla adından söz ettiren Enis Arıkan, yakın arkadaşı Ezgi Mola ile arabada klip çekti.

Haberin Devamı

'ALEYNA MOLA FEAT İDO ARIKAN'

İkili Aleyna Tilki'nin 'Dipsiz Kuyum' ile İdo Tatlıses'in 'Bileklerime Kadar Acıyo' şarkılarını kendilerine has dans ve yorumlarıyla çektiği videoyu "Aleyna Mola feat İdo Arıkan" notuyla paylaştı.

BEĞENİ REKORU KIRDI

İkilinin kısa sürede binlerce kez paylaşılan videosu, beğeni rekoru kırdı.

Ezgi Mola'nın 'Youtube'u yıkacağız' dediği video, bir saat içinde 400 binden fazla görüntülendi.

ENİS ARIKAN KİMDİR?

Enis Arıkan 1983'te, İstanbul'da doğdu.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı, Tiyatro Bölümü ve Bilgi Üniversitesi, Sahne ve Gösteri Sanatları Performans Bölümü'nden mezun oldu.

Çeşitli reklam çalışmalarıyla beraber Müjdat Gezen Tiyatrosu, DOT Tiyatro ve Craft Tiyatro'da görev yapmasının yanı sıra dizilerde de rol aldı.

Garaj isimli tiyatro oyununda canlandırdığı Orkide rolüyle Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü.

Haberin Devamı

Oyuncu Ezgi Mola'nın da çok yakın arkadaşı! Instagram'da yaptıkları paylaşımlarla herkesi çok güldürüyorlar.

Sadece Ezgi Mola da değil, kendi paylaşımlarının yanı sıra annesi Selma Hanım ile çektikleri videolarla takipçilerini inanılmaz eğlendiriyor Enis Arıkan!