Gündem Facebook aşkı için canına kıydı

Facebook aşkı için canına kıydı

Paylaş
Facebook aşkı için canına kıydı

Facebook'ta tanıştığı genç kız, aşkına karşılık vermeyince intihar etti

Sosyal paylaşım sitesi facebook aracılığıyla geçen ağustos ayında tanışarak geldiği Adıyaman’da, genç kızın aşkına karşılık vermemesi üzerine intihara kalkışan ve polislerce ikna edilen 25 yaşındaki Hilmi Bozo, ikinci kez görüşme isteğine olumsuz yanıt alınca tuvalette av tüfeği ile yaşamına son verdi.

Haberin Devamı

Olay, akşam saatlerinde Altınşehir Mahallesi’nde bulunan bir kafede meydana geldi. Erzurumlu olan Hilmi Bozo, internet aracılığıyla tanıştığı H.E. adlı Adıyamanlı genç kıza aşık oldu. Bir süre sanal alemde görüşen Bozo, geçen Ağustos ayında genç kızla görüşmek için Adıyaman’a geldi. Ancak burada H.E’nin aşkına karşılık vermeyerek görüşme talebine olumsuz yanıt vermesi üzerine Bozo, kaldığı otel odasında başına silah dayayarak intihar etmek istedi.

Polislerin uzun süren ikna çabalarının ardından Bozo, intihardan vazgeçirildi.

TUVALETTE YAŞAMINA SON VERDİ

İddiaya göre, aşkından vazgeçmeyen Bozo bugün H.E. ile görüşmek için yeniden Adıyaman’a geldi. H.E. ile buluşma yeri olan bir kafede uzun süre bekleyen Bozo, genç kızın gelmemesi üzerine elinde taşıdığı torba ile tuvalete gitti. Bir süre sonra gelen silah sesi üzerine tuvalete gidenler burada Bozo’yu kanlar içerisinde buldu.

Haberin Devamı

İhbar üzerine kafeye gelen polisler çevrede önlem alırken, sağlık görevlileri ise yaptıkları incelemede Bozo’nun yaşamını yitirdiğini saptı. Yapılan incelemenin ardından Bozo’nun cesedi Adıyaman Devlet Hastanesi’ne, ardından ise Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Daha önce de facebook aşkı için intihar girişiminde bulunan Hilmi Bozo’nun ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Fadıl BİNZET/ADIYAMAN, (DHA)