Gündem Facebook aşkı kanlı bitti!

Facebook aşkı kanlı bitti!

Paylaş
Facebook aşkı kanlı bitti!

Facebook aşkı kanlı bitti!

İzmir'de garsonluk yapan 23 yaşındaki Cengiz Taşkıran, internetteki sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta tanıştığı 32 yaşındaki öğretim görevlisi Çiğdem A'yı, Tekirdağ'da bacağından bıçakladı.

Haberin Devamı

Polis tarafından gözaltına alınan Taşkıran, “Yanında başka erkekleri görünce çılgına döndüm” dedi. Olay bugün öğle saatlerinde Çiğdem A'nın çalıştığı okulun önüne geldi.

Facebook'ta tanışıp internet üzerinden sohbet ettiği Çiğdem A'yı ziyarete gelen Taşkıran, Çiğdem A'nın yanına gittiten kısa bir süre sonra ikili arasında tartışma çıktı. Taşkıran, cebinden çıkardığı bıçağı Çiğdem A'nın sol bacağına sapladı.

Daha sonra koşarak kaçan Taşkıran, özel güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak polise teslim edildi. Kanlar içinde kalan Çiğdem Alparslan, çağrılan ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çiğdem A'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Taşkıran'ın garson olduğunu söylemediği, Ç.A'ya kendisini farklı tanttığı öğrenildi. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan Cengiz Taşkıran, “2 ay önce internette tanıştıktan sonra sohbetlerimiz hep sürdü. Duygusal olarak ona bağlanmaya başladım. Ama onun başka kişilerle görüştüğünü öğrendim. Geldiğimde de yanında başka erkekleri yanında görünce sinirlenip bıçakladım. Biran için kendimi kaybettim” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Ferhat AKGÜN/TEKİRDAĞ, (DHA)