Gündem Facebook evliliğinde mutsuz son!

Facebook evliliğinde mutsuz son!

Paylaş
Facebook evliliğinde mutsuz son!

Altı ay önce Facebook aracılığıyla evlendiği Gaziantepli Sevgi Yılmaz (Kara) ile evlenen Tanju Yılmaz, eşinin ziynet eşyalarını da alarak evden kaçmasıyla şok oldu

Trabzon’da bir işyerinde garson olarak çalışan 23 yaşındaki Tanju Yılmaz, yaklaşık bir yıl önce Facebook’ta 21 yaşındaki Sevgi Yılmaz’a arkadaşlık teklifi gönderdi.

Teklifi kabul eden Sevgi Yılmaz ile Tanju Yılmaz arasında internet ortamında yazışmalarla başlayan arkadaşlık, kısa sürede aşka dönüştü. Tanju Yılmaz’ın evlilik teklifini kabul eden kadın, Gaziantep’teki evini terk ederek Trabzon’a geldi. İki sevgili, 6 ay önce de Trabzon’da nikah kıydırıp düğün yaptı.

EŞİNİ EVDE BULAMADI

Eşi ile Trabzon’daki evlerinde yaşamaya başlayan Tanju Yılmaz, önceki gün işten eve geldiğinde Sevgi Yılmaz’ı bulamadı.

Eşini telefonla arayan ancak ulaşamayan Tanju Yılmaz, kadının kıyafetlerini ve ziynet eşyalarını da aldığını fark etti. Bunun üzerine karakola giderek eşinin kayıp olduğunu belirten Tanju Yılmaz, ifadesinde, "Eşimin ailesinden korktuğu için gittiğini düşünüyorum.

Kendisini mutlu etmek için elimden geleni yaptım. Ama beni terk ederek gururumla oynadı. Bir daha aynı evi paylaşmamız artık mümkün değil. Boşanma davası açacağım" dedi.

Bu arada Emniyet yetkililerinin olayla ilgili başlattıkları soruşturma kapsamında ’töre’ olgusunu da dikkate aldıkları belirtildi.

Evden kaçarak evlenen Sevgi Yılmaz’ın ailesi tarafından da kaçırılmış olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi.

Fatih TURAN/DHA